Senki nem tudja, hogyan halt meg egyedül a cellájában az a rab, aki kínzás miatt perelte a korábbi börtönőröket.

Tavaly év végén derült ki, hogy az Oklahoma Megyei Fogvatartási Központ két különösen szadista börtönőrének hobbija az volt, hogy néhány rabot rendhagyó módon kínozgatott. A módszerük bár szokatlan, a szenvedést átélt rabok szerint nagyon is hatásos volt,

akiknek hátrabilincselt kézzel órákon keresztül, magas hangerőn kellett hallgatniuk a népszerű gyerekdalt, a Baby Sharkot.

A dolog érdekessége, hogy az elítéltek a kegyetlen kínzás után beperelték az őröket, és mivel a zenés kínzási módszer tényleg egy bevett kínzási módszer, akár még meg is nyerhetik a pert. A két őr az eset nyilvánosságra kerülése, majd a belső ellenőrzés elrendelése után felmondott, bár egyáltalán nem nyugodhatnak, hiszen a rabok fejenként 75.000 dolláros ~ mintegy 30 millió forintos kártérítést követelnek tőlük. Igen, a Baby Shark miatt.

A USA Today azonban pár napja azt írta, hogy az egyik megkínzott rab, a 48 éves John Basco egyelőre ismeretlen körülmények között az életét veszítette, akinek élettelen testét a cellája kövén találták éjszaka. A holttestet a beszámoló szerint ez ellenőrzőtiszt vette észre, aki megpróbálta újraéleszteni a rabot – sikertelenül. Basco egyébként pár nappal a halála előtt került vissza az oklahomai börtönbe kábítószer-kereskedelem miatt, előtte pedig 14 évig volt a létesítmény lakója.

A kerületi ügyész, David Prater az NBC-nek elmondta, hogy szerinte különösen érdekes Basco halála, aki „ismeretlen” okokból kifolyólag három nappal a börtönbe kerülése után hunyt el, miközben a börtönőrök elleni büntetőper hamarosan kezdetét veszi. Az ügyész így elveszítette az egyik kulcsfontosságú tanúját, akinek vallomásával elítélhetnék a Baby Shark-kínzással vádolt őröket.

Na és ezt már olvastad?

Counter-Strike, Mario és rengeteg hentai? – Ezekkel játszott Oszáma bin Láden a bujkálása alatt

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×