Miközben az évek alatt több magyar játékos is kapott arcot a FIFA játékokban, ezek általában sablon arcok voltak. Szoboszlai viszont saját arcot kap.

Az senkinek sem meglepő, hogy több magyar futballista kapott már helyet a FIFA játékokban, az arcuk viszont általában nem a játékosok valódi arcát tükrözte. Ez azt jelenti, hogy a játékba valódi arccal bekerülni igazi megtiszteltetés. Ez a megtiszteltetés érte most meg Szoboszlai Dominikot, aki szeptember 30-án, a játék megjelenésekor valódi arcával lesz játszható.

Így néz ki Szoboszlai a Face Scan technológiának köszönhetően a FIFA 23-ban.

Ahogy arról a NemzetiSport is beszámolt, a hírről Szoboszlai esportcsapata, a DomiNation eSports számolt be, ahol a magyar FIFA-válogatott esportoló, Molnár Gábor a FIFA-divízió vezetője.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DomiNation eSports (@dominationesportshu) által megosztott bejegyzés


„Nagy öröm ez minden FIFA-kedvelő számára és egy újabb mérföldkőként könyvelhetjük el. A válogatott licenszelt megjelenése, Puskás Ferenc ikonkártyája, a Ferencváros csapata a játékban mind olyan lépés, ami azt jelzi, hogy számolnak a magyar piaccal. Dominik a teljesítményével nemzetközi szinten is megállja a helyét hétről-hétre, nem kizárt a jövőben, hogy akár a játék nagykövete is lehet!” – mondta Molnár Gábor.

„Az esport itthon egyre nagyobb népszerűségnek örvend, a DomiNation eSports-nál a megalakulás óta azon dolgozunk, hogy minél több emberrel megismertessük az online játékok világát. Erre remek visszaigazolás a különböző social media platformjaink követőszáma, illetve a partnereink, akikkel együtt épülhetünk” – tette hozzá a magyar FIFA-játékos.

Ezt láttad már?

Belépőnek jó, viszont meta biztosan nem lesz az Eredivisie a FIFA 23-ban

 

×