Újabb teaser érkezett a napokban.

A Valorant Episode 5 Act 2 augusztus végén érkezett meg az éles szerverekre. Annak ellenére, hogy dupla belépővel ajándékozta meg a játékosokat a „sima” és a Champions változatok képében, sem új ügynök, sem új pálya nem színesítette az ingyenes játék FPS felhozatalát. A fejlesztők a balanszolás mellett tették le a voksukat, úgy tűnik, hogy jövő héten már egy Stinger átalakítás is megérkezik.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy a Riot Games szakemberei már ne készülnének javában a következő szezonra. Az elmúlt napokban egyre több információ bukkant fel a következő ügynökkel kapcsolatban. Legutóbb a Fade nevet viselő Agent érkezett meg a játékba áprilisban, majd júniusban a Pearl nevet viselő pálya került be Valorantba.

Úgy tűnik, hogy kiderülhetett az érkező ügynök kategóriája és származása is!

ValorLeaks hívta fel a közösség figyelmét a fenti képre, mely több fontos információt is tartalmazott. Kiderült, hogy a következő ügynök a Controller kategóriába érkezik majd. A képességeiben fontos szerepet képviselhet majd a víz, mely Pearl tematikáját tekintve nem is meglepő. Szinte biztosan kijelenthetjük, hogy indiai származású ügynökkel állunk szemben, hiszen a kép címe „Samosa Chaat”, mely egy népszerű indiai streed food étel. Nagy eséllyel már az október 19-én érkező szezonban debütálhat az újonc, a fenti képet már hivatalos teasernek tekinthetjük.

Borító: YouTube

Kellemes buffot kaphat a Valorant egyik SMG-je

https://leet.hu/iskolakezdes/

×