A The Last of Us Part I csak úgy tobzódik a zseniális utalásokban.

A Naughty Dog messze híres arról, hogy a játékait a legapróbb műgonddal alkotja meg, így sokszor olyan sok és aprólékos részleteket, esetleg kisebb-nagyobb kiszólásokat, popkulturális utalásokat és easter eggeket pakolnak bele, hogy még a sokadik végigjátszás alkalmával is tudnak újat mutatni.

Ez a stúdió szinte összes alkotására igaz, és nem is várhattunk mást a The Last of Us első részének remake-jétől, az egészen kiválóra sikeredett Part I-től sem, amit nyilván sikerült – újfent – kitömni egy csomó érdekességgel. Egy TikTok felhasználó, nevesen @rxlei pedig egy kifejezetten zseniálisra bukkant a játéka során, amikor Joellel és Ellie-vel egy romos irodaépületbe tért.

A játékosnak feltűnt valami: nagyon ismerősen festett az iroda. De vajon honnan?

Nem kellett sok, be is ugrott neki az NBC kultikus sorozata, a The Office (magyarul valamiért A hivatal) és a papírcég Dunder Mifflin irodája, ahol Michael, Pam, Dwight, Jim és a többiek dolgoztak a hétköznapjaikon. Nos, úgy tűnik, hogy minden idők egyik, ha épp nem a legjobb vígjáték sorozata utat talált a The Last of Us-ba, de legalábbis az ikonikus munkahely bekerült a játékba.

Persze nem arról van szó, hogy a The Office és a The Last of Us egy világban játszódik (izé, vagyis de, csak nem úgy…), csupán egy kedves kis easter egg a sorozat előtt. Az játékos és a sorozatos iroda ugyan nem tökéletesen egyezik egymással, a Naughty Dog fejlesztői azért le sem tagadhatják, hogy imádják Ricky Gervais, Stephen Merchant és Greg Daniels zsenijét.

A kérdés csak az, hogy Dwight vajon mit csinálhat a zombi-gomba-apokalipszisben?

@rxelei So many great Easter eggs in this game #fyp #theoffice #gaming #ps5 #thelastofus #tlou ♬ original sound – rxelei

 

via – GameRant

Ha pedig érdekelnek a zseniális vígjátékok, akkor erre a listára mindenképp nézz rá:

Ezt nézd, ne a falat! – A beled is kiröhögöd a Netflix 9 legjobb vígjáték sorozatán

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×