Úgy tűnik, hogy sokan abbahagyták a pornónézést, mivel kíváncsiak voltak az új Apple termékek bejelentésére. A Pornhub figyel!

A napokban az Apple rengeteg friss bejelentést tett, ám mi magyarok talán az új iPhone modellek hazai árain vagyunk leginkább felháborodva. Nemrég azonban kiderült még néhány érdekesség. Mégpedig az, hogy az Apple event még arra is képes volt, hogy kicsit elvonja a figyelmet a pornóról.

Friss adatok szerint mind az iPhone, mind az Android felhasználók leléptek a Pornhubról, hogy megnézzék az Apple eseményt.

Ez persze nem szokatlan. A Pornhub évek óta nyomon követi, hogy hogyan alakul a felhasználók helyzete az Apple események alatt. Amikor az Apple bejelent valamit, az oldalletöltések jelentősen csökkennek. Az idei iPhone 14 bemutató alatt ugyanez történt.

Mind az Apple, mind az Android felhasználók kíváncsiak voltak az új Apple Watch és AirPods Pro 2 részleteire. A Pornhub legnagyobb forgalomvisszaesése az Apple Watch Ultra bemutatásakor volt. Az Apple-eszközöket használó felhasználók 7,4 százaléka hagyta el a Pornhubot, hogy megnézze. Ez a Pornhub legnagyobb visszaesése az esemény alatt.

Persze sok Android-felhasználó is az esemény mellett döntött a pornónézés helyett. Az ő esetükben -1.2 százalék volt a forgalomcsökkenés az oldalon. Persze nem hibáztathatjuk a felhasználókat, hiszen az Apple esemény minden évben felkelti az emberek érdeklődését, annyira, hogy pornó helyett is azt nézik.

A friss Apple termékek árait láttad már?

Brutális áremelés az Apple-nél – Ezért kerülnek egy vagyonba az új iPhone-ok

 

https://leet.hu/iskolakezdes/

×