Hónapok vacakolása után bejelentették az új eszköz megjelenését és árát, meg azt, hogy miért kerül majd kevesebbe a megszokottnál.

Persze kompromisszumokkal fog jóval kevesebbe kerülni az Xbox Elite Wireless Controller Series 2 Core. Ízlés dolga megítélni, hogy az ajánlat mennyire korrekt, de legalább tényleg lesz egy kevésbé zsebbe nyúlós megoldás, ha például második kontrollert kell venned.

Forrás: Microsoft

Szivárogtatások és pletykák özöne után a Microsoft bejelentette, hogy

szeptember 21-én megjelenik az Xbox Elite Controller fehér verziója (a markolatok feketék maradnak).

 

Az Xbox One-nal, Xbox Series X/S-sel és PC-vel egyaránt kompatibilis eszköz árcédulája kifejezetten kellemes meglepetés a korábban kiadott fekete sorozathoz képest – szúrta ki a Comic Book:

179,99 (kb. 72.000 forint) helyett 129.99 dollárba (kb. 52.000 forint) fog kerülni.

A húszezer forintos különbözetért persze kell némi kompromisszumot kötnöd: amíg az eredeti fekete változathoz jártak különböző kiegészítők (plusz joyok és billentyűk, extra D-pad, tok), addig a Core típus dobozában magán a kontrolleren kívül csak egy USB kábelt fogsz találni.

Ha később mégis úgy döntesz, hogy kellenek hozzá a kiegészítők, külön is megveheted majd a Microsoft-tól, 60 zöldhasúért (kb. 24 ezer forint).

A Sony közben rendesen felpimpelte az új DualShock-ot:

Az már döfi: ilyen az új, testreszabható DualSense kontroller

 

×