A héten érkezhet éles szerverekre az új szezon.

Ahogy azt várni lehetett, a hétvégén újabb Rainbow Six Siege leakek kerültek napvilágra. Ezúttal ráadásul egészen kellemes minőségben lett prezentálva bemutatásra a felhozatal, nem csak egy-egy rossz screenshot formájában. Samiatrix-nak sikerült aktiválnia a Battle Pass fület a játék tesztszerveres buildjében, így hozzáfért a rejtett tartalmakhoz.

Nézzük is a Y7S3 Battle Pass tartalmát!

 

A videó elején található “93 nap” felirat ne tévesszen meg senkit a Battle Pass “csempén”, természetesen az éles változatban valós időpont fog majd ott szerepelni, bár ez sem áll messze az igazságtól. Nem szeretnénk lelőni az összes tartalmat, de az alábbi kozmetikai tárgyakkal és bónuszokkal mindenképp érdemes lesz számolni:

  • Rengeteg Nighthaven tematikájú Operator és fegyverskint találhatunk a felhozatalban
  • Bravo Packoknak ezúttal sem leszünk híján
  • Több Operator skin is érkezik, ezek már korábban kiszivárogtak
  • 5%-kal több Battle pontot kapunk a Free Pass tulajdonosokhoz képest
  • Immár 10%-os kedvezményre leszünk jogosultak a játék in-game boltjában

A felhasználók nem teljesen elégedettek a felhozatallal ezúttal sem, ám az kijelenthető, hogy a Smoke-hoz köthető tartalmak sokak tetszését elnyerték. Nem szabad elfelejteni, hogy a következő (Y7S4, esetleg Y8S1) szezonban már teljesen más kinézetet is kaphat a Battle Pass fül, a Fortnite-ból merítenének ihletet a fejlesztők. A játékosok szabadabb sorrendben aktiválhatják a kívánt skineket, ám bizonyos megkötés biztosan lesz majd.

Mit szóltok a felhozatalhoz?

Kétségek merültek fel az Activision Blizzard felvásárlása kapcsán

https://leet.hu/vga-kartyak/

×