Különös együttműködést lepleztek le a fejlesztők.

Az elmúlt napokban a PUBG hivatalos közösségi csatornáinak bejegyzése alapján már lehetett sejteni, hogy készülnek valamire a fejlesztők. A rajongók hamar felismerték, hogy a teaser videókon és képeken a McLaren sportautóját látjuk, így várható volt, hogy a következő patch notes-ban már erről is kapunk némi információt. Nem is kellett erre sokat várni, a hét második felében meg is érkezett a PUBG 19.2-es verziója, mely után már nem volt kérdés, hogy valóban kollaborált a kiadó a sportkocsikat gyártó céggel.

Külön kategóriát kapnak az ilyen jellegű skinek!

Korábban is szerezhettünk járművekre alkalmazható textúrákat, skineket. A 19.2-es frissítéstől kezdve azonban két részre bontják ezeket a fejlesztők. Egyrészt maradnak a „Basic” névre hallgató, korábban már megszokott skinek. A Special kategóriába pedig a McLaren skinekhez hasonló kozmetikai tárgyak kerülnek majd be.

McLaren konténer

A járműveket használhatjuk a régi, megszokott „F” gombbal, ám a „H” gomb lenyomásával az általunk kiválasztott kinézettel ruházhatjuk fel. Egy speciális effekt kerül az autóra, ám ezt gyakorlatilag bármilyen interakció (vezetés, ütközés, sebzés) megszakítja majd. A McLaren skineket a játék Coupe RB autóira pakolhatjuk majd fel, természetesen ettől sem gyorsabb, sem „erősebb”  nem lesz az. Ezen kívül McLaren konténereket találhatunk Erangel, Miramar, Taego, Sanhok, Vikendi és Deston pályáin is, melyben egy előre átskinezett jármű vár majd a játékosokra. A frissítés várhatóan jövő hétvégén érkezhet meg az éles szerverekre.

Forrás: PUBG Blog

Majd 400 millióért árulja egy gyűjtő ezt a konzolkollekciót

https://leet.hu/vga-kartyak/

×