Call of Duty

Nálad is probléma? – Így old meg, ha nem látható a friend list a Warzone-ban

Valószínűleg vannak még most is olyan Warzone játékosok, akik bár szeretnének másokkal együtt játszani, nem tehetik, mivel egész egyszerűen a barátlistán nem látható senki. Ez egy általános hiba, aminek többféle megoldása lehet, melyet most szeretnénk segítségképpen felsorolni.

Az üres barátlista egy Warzone bug, ami időről időre feltámad hamvaiból.

Bár nem világos, hogy mi okozza a hibát, általában a nagy frissítések után jelentkezik. Lehet, hogy ez egy hálózati hiba okozza, mivel akkor fordul elő, mikor hirtelen sok játékos lép be a játékba, többnyire az új frissítések miatt. Ez növeli a Warzone szervereinek terhelését, ami kisebb fennakadásokat okoz. Természetesen nehéz úgy csapatot létrehozni, ha nem látjátok egymást a barátlistán. A legtöbb esetben a probléma magától megoldódik, de ha nem, akkor van néhány trükk, ami segíthet megoldani. Íme néhány megoldási javaslat.

Indítsd újra a Warzone-t

Lehet, hogy ez a megoldás túl egyszerűnek hangzik, de a játék újraindítása legyen ilyen esetben az első próbálkozás. Ezzel ugyanis újra lehet csatlakozni a Warzone szervereihez, illetve némi szerencsével egy másik szerverre csatlakozik a játék, ami megoldhatja a problémát. Ha ez sem megoldás, persze lehet mással is próbálkozni.

Kapcsold ki a cross-playt

Tapasztalatok alapján úgy tűnik, hogy a cross-play funkció ki- és bekapcsolása jó hatással lehet a barátlistára, sőt megoldhatja a hibát. Menj a beállításokba, kapcsold ki, majd be a cross-play funkciót, és menj vissza a menübe! Ha ez nem működik, meg lehet próbálni úgy is, hogy kikapcsolod a cross-playt, újraindítod a játékot, majd bekapcsolod a cross-playt. Ez néha segít kijavítani a hibát.

Küldj random barátfelkérést

Miközben a hiba miatt nem láthatók a barátok a listában, barátfelkérést lehet küldeni és felvenni másokat a barátlistára. Egyes esetekben egy random barátfelkérés is segíthet abban, hogy a ismét lásd a listában a barátaidat. Csak írj be egy véletlenszerű nevet, és küldj barátfelkérést. Még a választ sem kell megvárnod, mivel a kérés elküldése segíthet kijavítani a hibát.

Az is egy megoldás lehet, ha megkéred a haverodat, hogy töröljön a barátai közül, és küldjön új barátfelkérést. Annak elfogadása után minden visszatérhet a normális kerékvágásba.

Indítsd újra a routert

Ahogy korábban említettük, a hibát néha a szerverkapcsolat állapota okozza, amit néha a játék újraindítása segíthet megoldani. Bizonyos esetekben azonban az internetkapcsolat újraindítása is segíthet, azzal ugyanis minden szerverkapcsolat frissül majd. Ha valami elromlott a router és a kiszolgáló között, a net alaphelyzetbe állítása segíthet abban, hogy a hibát kijavítsd.

Support segítség

A friend list hiba egy olyan bug, amit sok játékos tapasztal, és ha semmilyen fenti módszerrel sem oldódik meg, akkor a legjobb, ha felkeresed az ügyfél-szolgálatot. Ez a Call of Duty Warzone Support oldalán tudod megtenni. Itt leírod, hogy mi a probléma, milyen megoldással próbálkoztál, és csatolsz egy képernyőfotót.

Ha minden jól megy, a support válaszolni fog, és javasol egy megoldást, vagy ők mókolnak valamit. Lehet, hogy nekik sikerülni fog helyreállítani a barátlistát.

Reméljük, hogy segíthettünk!

Ezt láttad már?

 

DV

Korábbi cikkek

Itt a vége – Európa-szerte eltűnnek a boltokból a lemezes Xbox-játékok

Bódi Dániel 2024.02.01. - Nincs új a nap alatt: tovább döglődik a fizikai játékterjesztés. Tudtuk…

2 óra telt el azóta...

Tovább fejlődik az iPhone-ok egyik legrégebbi, gyári alkalmazása

2024.02.01. - Az Apple január utolsó napjaiban adta ki az iOS 17.4 bétáját. Az iOS…

5 óra telt el azóta...

Ha bírod a rettegést, ezt a 10 horrorfilmet semmiképp se hagyd ki 2024-ben

Az elmúlt években másodvirágzásnak indultak a horrorfilmek, köztük is élen a slasherekkel és a pszichológiai…

5 óra telt el azóta...

Új pálya, RANKED mód és még kard is – Ezt hozza el a Warzone Season 2

2024.02.01. - Ahogy arra számítani lehetett, a Call of Duty fejlesztői február első napján leleplezték…

5 óra telt el azóta...

Több szinten is hibás a Counter-Strike 2 füstje – Reprodukálható a bug

2024.02.01. - Nem is olyan rég kerültek ismét reflektorfénybe a Counter-Strike 2 gránátok. Január utolsó…

5 óra telt el azóta...

Hazánkba is megérkezett az AMD új gamer CPU-ja, nem csak az USA-ba

2024.02.01. – Az AMD 2022 márciusában jelentette be az első, X3D végű processzorát. Ez még…

5 óra telt el azóta...