Az Amazon és a Humble Games egy egészen pofás csomaggal hangolódik a közelgő Gyűrűk Ura-sorozat érkeztére.

Szeptember 2-án végre megtudjuk, hogy mit is tud a világ valaha készült legdrágább sorozata, J.R.R. Tolkien művein nyugvó Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi, vagyis képes lesz-e felérni a legendás előd, Peter Jackson Gyűrűk Ura-trilógiájához.

Az Amazon ilyen téren viszonylag jól áll, legalábbis több saját gyártású sorozatával – mint például a The Boys, az Invincible, a Reacher, a Vox Machina, vagy az As We See It – már kellően bizonyította ambícióit és képességeit, így bizakodással eltöltve indíthatjuk majd a pénteki napon az első epizódot. Persze a Gyűrűk Ura egészen más tészta, hiszen ez a modern fantasy irodalom alfája és ómegája, ami olyan magasan hordozza a képzeletbeli lécet, hogy azóta sem sok minden tudta megugrani – erre is csak évtizedenként ha egyvalami képes.

Óriási hát a várakozás, annál nagyobbak az elvárások. Addig azonban az Amazon szeretné kimaxolni a hype-ot, így több platformon is óriási Gyűrűk Ura-játék leárazásokat tart. Az egyik fronton a Prime-tagokat kényezteti egész szeptemberben, a másikon pedig egy rommá tömött, de kifejezetten olcsó Humble-csomaggal kedveskednek.

 

Utóbbiba összesen 7 remek játékot szuszakoltak bele, köztük is négy Gyűrűk Ura-adaptációval, amely összértéke eredeti árán 180€, azaz 73.000 forint lenne a Humble szerint:

  • Middle-Earth: Shadow of Mordor – GOTY
  • Middle-Earth: Shadow of War – GOTY
  • LEGO: The Hobbit + 3 DLC
  • LEGO: The Lord of the Rings
  • Gauntlet: Slayer Edition + Lilith, the Nacromancer Pack
  • LEGO: Harry Potter – Years 1-4
  • LEGO: Harry Potter – Years 5-7

Mint ahogyan azt a Humble esetében megszokhattuk, több szint közül választhatunk, indulva az egy eurós, pár száz forintos pakktól felfelé, az alig 10 eurós csomagig. Előbbiben csak két LEGO-játék üti a markunkat, míg a kettő közötti opcióval az összes Legót behúzhatjuk, az alig 4000 forintos variációval viszont a fent felsorolt összes játék a miénk lehet. Ennél magasabb összeget is fizethetünk, ami teljes egészében jótékony célokra lesz fordítva.

Az akció mához képest (08.29.) még 11 napig lesz elérhető, így különösebben senkit sem hajt a tatár, bár az elkövetkező napokban remekül lehet velük hangolódni a A Hatalom Gyűrűire. Az olcsó játékcsomagot a Humble Bundle oldalán, pontosan ide kattintva találod.

Na és ezt tudtad?

Szoktál dobozos üdítőt inni? – Ennyi és ilyen kórokozó van a szájrészénél

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×