A végződés pontos jelentése még a jövő zenéje.

A CS:GO pályafelhozatala az elmúlt évek során többször cserélődött. A fejlesztők több kategóriába osztják be a mapokat, melyekhez igazodnak a versenyek és az in-game játékmódok is. A Cobblestone sokak kedvence volt, Major versenyeken is találkozhattunk vele, ám egy ideje már a Defusal Group Sigma csoportban várja további sorsát. Kompetitív módokban maximum közösségi szervereken fordul elő, ám könnyen lehet, hogy ez hamarosan megváltozik.

A pálya története nem ma kezdődött, hiszen már a 6.5-ös béta CS verzióban is megtalálhatták a játékosok. A tervezője nem volt más, mint a Dust és Dust 2 pályákért felelős David Johnston. Eredetileg egy cs_cstle névre keresztelt pályát szeretett volna kiadni, ám ezt visszautasította a Valve. Ezek után indult el a klasszikus értelemben vett de_cbble tervezése és későbbi kiadása.

A fejlesztők pár napja egy új Cobblestone verziót töltöttek be!

 

A 710-es Steam depot a CS:GO béta verzióját takarja. Egy hibának köszönhetően az adatbányászok követni tudják az FPS játék fejlesztőinek aktivitását. Hosszú hónapokon keresztül, csak 6 _s2 végű pályát sikerült rögzíteni, ám hétvégén egy újabbal bővült a felhozatal. Az újdonság az eléggé beszédes, hiszen a de_cbble_s2 nevet viseli. Úgy tűnik, hogy a fejlesztők már a Source 2 kezdeti szakaszában számolnak a frissített Cobblestone mappal, sokak szerint Mirage-tól kell majd fájdalmas búcsút vennünk. Remélhetőleg az elkövetkezendő időszakban még több információt is kaphatunk arról, hogy pontosan mit is takar az _s2 végződés.

Rezsibarát lett a Samsung legújabb csúcskategóriás SSD-je

https://leet.hu/vga-kartyak/

×