A születésnapi időszakban különösen.

Annak ellenére, hogy a CS:GO éppen most ünnepelte a 10. születésnapját, mindig tud újat mutatni a játékosoknak. A jelenlegi pályafelhozatal egy ideje nem változott, ami a versenyeket és a kompetitív meccseket érinti, így továbbra is a régóta ismert mapokon játszik mindenki. Nem elég, hogy a pályák első látásra viszonylag bonyolultnak tűnnek, a Valve mérnökei zavaró elemeket is elrejtettek azokon. Elég csak a különféle zenékre és hanghatásokra gondolnunk, de több pályán összefuthatunk csirkékkel is. Inferno is ezek közé tartozik, ám úgy tűnik, hogy a kétlábú jószágokat akár a saját hasznunkra is befoghatjuk.

Jobb a csirke, mint a flash?

Used a chicken as a flashbang from GlobalOffensive

Pár nappal ezelőtt bukkant fel a fent videó Redditen. Hamar a felhasználók szívébe lopta magát, mostanra már több mint 5000 upvote és 100 komment található a feltöltés mellett. A felvétel még a születésnapi időszakban készült, így extra konfettiket is szórnak a csirkék, ám alapesetben is zavaróak tudnak lenni az ezerfelé robbanó állatkák.

A videóban mindkét szemszögből megtekinthetjük az akciót. Jól látható, hogy a terrorista áldozat annyira megijedt a hang- és képhatástól, hogy azonnal elrántotta a célkeresztjét. Ez a pár tizedmásodpercnyi zavarodottság pont elég volt arra, hogy a főhősünk kioszthassa a megérdemelt fejlövést. Jól látható a reakciók számából, hogy a CS:GO közössége az ilyen könnyebb, lazább tartalmakra is ki van éhezve, nem csak a kőkemény kompetitív történésekre.

Veled történt már hasonló?

Ismét fontos frissítéssel gazdagodott a YouTube felülete

https://leet.hu/vga-kartyak/

×