Újabb meglepetés a most induló Gamescom-ról: a Rockstar volt igazgatójának sci-fi projektje átírhatja mindazt, amit a multiplayerekről gondolunk!

A Gamescom megnyitóján kb. két órán keresztül bombázták a közönséget újabb és újabb játékok bejelentésével, előzetesekkel, gameplay-ekkel, de amire tömegek lehettek kíváncsiak, az a jó ideje ígérgetett Everywhere című, nyílt világban játszódó sci-fi.

Forrás: Build A Rocket Boy Studio

A GameStar emlékeztet: a játék a Rockstar Games-től távozó Leslie Benzies projektje. A volt igazgató új csapatot épített és minden erejével arra törekszik, hogy nem csak az újgenerációs konzolok, hanem a gamerek új generációjának legfelkapottabb játékát tegye le az asztalra.

Ambiciózus terv, amiből eddig nem sokat láttunk, viszont a Gamescom-on érkezett egy kis meglepetés a fejlesztőktől!

A budapesti részleggel is rendelkező Build A Rocket Boy Studio egy kisfilmmel rúgta rá az ajtót a találkozó közönségére. A párperces klip első felében az alkotók osztanak meg néhány gondolatot a készülő game-ről, ami szerintük újraírja mindazt, amit a multiplayerekről gondolunk, sőt,

el fogja mosni a határokat a valóság és a digitális világ között!

Az Everywhere-ben elméletileg teljesen új megoldásokkal léphetünk majd kapcsolatba a többi játékossal, és véget nem érő, futurisztikus nyílt világokban kalandozhatunk, kicsit úgy, mintha fogták volna a Red Dead Redemption-t és ráeresztették volna a Rage-et, meg a GTA-t, hogy aztán az egészet felrázzák egy kis Cyberpunk-kal.

 

Sokat ígérnek – reméljük sokat is markolnak. Erről jövőre tudunk meg többet, hiszen a tervek szerint 2023-ban már egy limitált számú bétatesztelő hozzá fog férni. Epedve várjuk az első szivárogtatásokat!

Ezt tudjuk még az Everywhere-ről:

A GTA 6 riválisa, az EVERYWHERE jön PS5-re és Xbox Series X/S-re

×