Fokozatosan kapják meg a felhasználók a hozzáférést.

Nem titok, hogy 2020 óta ismét reneszánszukat élik a podcastek. A járványhelyzet alatt teljesen új szereplők is megérkeztek a különböző platformokra, nagy részük a lazítások után sem hagyta ott a projektet. Hazánkban is egyre színesebb repertoárral találkozhatunk a YouTube, az Apple Podcast vagy épp a Spotify felületein. Úgy tűnik, hogy a YouTube még magasabb szintre emelné a tartalmait, néhány felhasználónál már élesedett is a friss fejlesztés.

Külön felületet kapnak a podcastek!

youtube.com/podcast

Márciusban, egy belsős prezentáció kiszivárgásának köszönhetően már sejteni lehetett, hogy valami hasonlóra készülhet az óriáscég. A youtube.com/podcast címen megtalálható felület egyelőre nagyon kevesek számára érhető el, a Google fokozatosan élesíti az ilyen jellegű fejlesztéseket. A felhasználói tapasztalatok pozitívak, egyelőre a legnépszerűbb tartalomgyártók műsorait dobja fel az aloldal.

Technikailag július végén indult el a Podcast rész, ám az év végéig is eltarthat majd, mire mindenki hozzáférhet. Igazi win-win szituációról beszélhetünk, hiszen tartalomgyártók sem járnak rosszul. A Google továbbra is fizet a podcastek közben megjelenített reklámokért, ám így az adások sem fognak már elveszni a többi videó mellett. Ezzel a lépéssel a Google akár olyan műsorokat is átcsábíthat a YouTube felületeire, melyek idáig csak Spotify vagy Apple Podcast szolgáltatásokon keresztül voltak elérhetőek. Remélhetőleg hamarosan pontosabb információkat és konkrét dátumokat is kapunk a fejlesztéssel kapcsolatban.

Felbukkant a kínai feketepiacon egy még be sem jelentett Ryzen 7000-es processzor

https://leet.hu/vga-kartyak/

×