Na és te melyik roxforti házba fogsz kerülni? Hollóhát, Hugrabug, Mardekár, vagy Griffendél?

Ahogyan várható volt, nem dobtunk hátast a tegnap esti Gamescom nyitóestjén bemutatott játékoktól, bár azt is hatalmas butaság volna állítani, hogy csalódtunk volna. Egyrészt erre számíthattunk, másrészt a bemutatott alkotások ugyan nem a God of Warral labdáznak egy ligában, azért bőven van miket a kívánságlistára írni.

Az est egyik legnagyobbika kétség kívül a Varázslóvilágban játszódó, minden korábbi próbálkozásnál többet ígérő Hogwarts Legacy volt, ami kisebb csúszást követően 2023 február 10-én fog megjelenni. Addig pedig egy újabb előzetessel hangolódhatunk a roxforti kalandokra, ami sok rajongónál fogja kinyitni a bicskát. A Mardekárosoknál legalábbis tuti.

Az új kedvcsinálóban ugyanis már megint egy Mardekáros a hunyó, aki éppen sötét, tiltott varázslatokra tanítja egy Hugrabugos társát.

Pedig nagyon tudtam volna örülni, ha a kígyós házat nem egyértelműen rosszként ábrázolják. Persze a kép valószínűleg a játékban sokkal árnyaltabb lesz, csak az előzetesben Cruciót okító Mardekáros esetében ez nem jött össze. Így viszont kevesen fogják ezt a roxforti házat választani, hacsak nem jár valamilyen bónusszal a dolog, bár sanszos, hogy a Teszlek süveg a legtöbb játékost a Griffendélbe fogja osztani.

Nem baj, február 10-én minden Mardekáros előtt ott lesz a lehetőség, hogy bizonyítson, amire nem mellesleg augusztus 25-től már bőszen lehet készülni is. Akkor kezdődik ugyanis a játék előrendelése, amiért cserébe kapunk egy saját thesztrált, egy egyedi hippogriffet, egy egyedi Dark Arts gúnyát és párbaj arénát, illetve 3 nappal a hivatalos megjelenés előtti hozzáférést, azaz az előrendelők már február 7-től beköltözhetnek a Roxfortba.

De nem ez az egyetlen játék, amire érdemes volt figyelni:

Jön az EVERYWHERE, ami elmossa a valóság és a digitális világ határait

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×