Csodák továbbra sincsenek.

Az elmúlt napokban egyre több hír érkezett a Call of Duty új címeivel kapcsolatban. Az október végén megjelenő Modern Warfare II-t pár héttel később követheti a Warzone 2.0, mely annak grafikus motorjára épül majd. A fejlesztők publikáltak néhány képet és videót is a 2022-es Call of Duty játékról, ezeket össze is gyűjtöttük egy múlt heti bejegyzésünkben. A felhasználók elégedettek voltak a látvánnyal, ám továbbra is nyitott kérdés volt, hogy mi lesz a helyzet a régebbi generációval.

A kiszivárgott grafikát csak újabb gépeken és konzolokon élvezhetjük majd!

TheGhostOfHope, a veterán Call of Duty leaker néhány mondatban össze is foglalta a szituációt a Twitter oldalán. Csodák sajnos továbbra sincsenek, így PlayStation 4 és Xbox One platformokon hasonló vizuális élményben lehet részünk, mint a 2019-es Modern Warfare esetében. A PC, PS5 és Xbox Series S|X tulajdonosok azonban örülhetnek, hiszen hatalmas grafikai javulást ígérnek az adatbányászok. A 120 FPS továbbra is támogatott lesz az újgenerációs konzolokon. Ennek köszönhetően a magas frissítéssel rendelkező tévék és monitorok tulajdonosai is elégedetten csattinthatnak majd.

A Warzone 2 a Modern Warfare II motorjára épül majd, így a népszerű battle royale cím „folytatása” is a fentihez hasonló élményekkel kecsegtethet. Sokáig kérdéses volt, hogy egyáltalán megérkezik-e a régi konzolokra. A PS4 és Xbox One játékosbázis továbbra is hatalmas, nem hagyja őket cserben az Activision. Remélhetőleg az elkövetkezendő pár hétben a Warzone 2-ről is több információt tudhatunk meg. Rengeteg még a nyitott kérdés, akár a skineket, akár a játékmenetet illetően.

Öt új fegyverrel és sok finomsággal támad a Warzone utolsó szezonja – Megérkezett a Roadmap is

https://leet.hu/vga-kartyak/

×