Kerek évfordulót ünnepelt a népszerű FPS játék.

Múlt héten új frissítés érkezett a CS:GO-hoz. A szokásos hotfixek mellett a pályafelhozatal is átalakult, illetve egy limitált idejű esemény is kezdetét vette. A legalább egy XP szintet lépő játékosok születésnapi kitűzővel távozhatnak a szerverről. Már csak pár óráig van lehetőség a megszerzésére (kedd éjfél lehet a határidő), így ha eddig erről lemaradtatok, akkor érdemes lehet még egy utolsó próbát tenni vele.

Egészen pontosan vasárnap ünnepelte tizedik születésnapját a népszerű FPS játék. Természetesen a fejlesztők mellett a közösség is megemlékezett az eseményről. Külön kiemelendő az ESL videója, melyben az elmúlt 10 év legjobb pillanatait gyűjtötték össze a közösségkedvenc videóvágók segítségével.

 

Ez még csak a kezdet?!

A CS:GO hivatalos Twitter fiókja több üzenettel is megemlékezett a jeles alkalomról. Az egyik ilyen bejegyzésben kiemelték, hogy ez a 10 éves periódus „csak” a felvezetés volt, a népszerű FPS lövölde most startol majd csak el igazán.

A múlt heti frissítéssel sokan nem voltak megelégedve, nem véletlenül, hiszen az elmúlt időszak pletykái után nagyobb csomagra számítottak. A sorok alapján azonban a fejlesztők komolyan gondolják a játék további sorsát, nem véletlenül emelték ki az elmúlt napokban többször is. Hogy ez pontosan mit jelent, azt csak ők tudhatják, a közösség több dolognak is örülne. A Source 2-re váltás mellett sokak szerint ideje lenne áttérni a 128 tickes szerverekre, illetve egy combosabb anti-cheat sem ártana.

Nektek melyik volt az elmúlt 10 év kedvenc pillanata?

Ne maradj le róla – Így húzhatod be a CS:GO limitált születésnapi kitűzőjét

https://leet.hu/vga-kartyak/

×