Call of Duty

A király is visszatért a végjátékra? – Íme a 10 „legjobb” Warzone fegyver a Season 4 utolsó hetére

Ismét eltelt két hét, mióta utoljára fellapoztuk a WZRanked népszerűségi listáját, ezúttal azért tesszük ezt, hogy megnézhessük, mely fegyverek lettek a legjobbak a napokon belül végéhez érő Season 4 utolsó napjaira. Ha a legjobb 10 fegyvert nézzük, akkor gyakorlatilag hetente egy új listát készíthetünk az éppen aktuális meta fegyverekről, ám a múltban TOP 5-ön belül is szépen cserélődtek a különböző AR-ek és SMG-k, volt ami teljesen eltűnt a süllyesztőbe, míg más a 20. helyről meg sem állt a dobogóig. Most, hogy már eltelt bő egy hét a legutóbbi frissítés óta, reális képet kaphatunk, hogy mennyire nyúltak bele a fejlesztők az erőviszonyokba.

5. Marco 5

Ilyen nagyszerű debütálással talán nem is találkozhattunk az elmúlt pár hónap során. A Vanguard SMG a közelharcok koronázatlan királya jelenleg, a fejlesztők talán egy kicsit túl is lőttek a célon. Mellette szólhat az Akimbo kialakítás is, mellyel sok felhasználó szívébe lopta magát azonnal a Marco 5. Nagy hiba, ha még nem oldottad fel a Battle Pass-ban, igazán ütős újonccal bővült a Warzone. A nerfek után is magabiztosan tartja a TOP 5 pozícióját.

4. STG44

Április végén még a TOP 10-ben sem volt, ám a Season 3 frissítései megtették a hatásukat, ismét egy Vanguard AR csücsül a dobogó legfelső fokán. Olyannyira erős lett, hogy volt olyan időszak, amikor a második, harmadik és negyedik legnépszerűbb fegyver összesített Pick aránya volt hasonlítható csak az STG-44 népszerűségéhez. Egészen a Season 4-es frissítés érkezéséig nem volt ellenfele. Később a legjobb 10 közül is kiesett, ám a végjátékra megérkezett ismét a TOP 5 mezőnyébe.

3. Cooper Carbine

A Cooper Carbine már januárban ostromolta a TOP 5 falait. Nem véletlenül, hiszen attachmentektől függően távoli összecsapásokra és közelharcra is használhatjuk, gyakorlatilag elhanyagolható visszarúgással. Januárban azt tippeltük, hogy ha nem kap komolyabb nerfet, akkor 2 hét múlva a dobogóra is felérhet. Ez teljes mértékben be is jött, hiszen a bronzérmet magáénak tudhatta február elején, júniusra az ötödik helyig esett, ám immár ismételten az övé a harmadik hely.

2. Armaguerra 43

Sokak szerint az elmúlt hónap gyengítései és erősítései után a legjobb SMG-t köszönthetjük benne. Kétségtelen, hogy a Marco 5, H4 Blixen párosa mellett magabiztosan választhatjuk az Armaguerra 43-at is. Mi sem bizonyítja jobban az erejét, hogy közel akkora pickrate %-kal rendelkezik, mint az első helyen álló KG M40.

1. KG M40

Sokan nagy jövőt jósoltak már ennek a fegyvernek régebben is, ám a Season 4 frissítése után kicsit alábbhagyott a lendülete. Az S4 Reloaded frissítés után azonban nem is kérdés, hogy most már tényleg semmi nem állhat az útjába, bátran választhatjuk ezt az AR-t is. Két hét alatt az ötödik helyről egészen az első helyig repült.

A TOP 10 sorrendje augusztus 18. 0:00-kor:

Arpi

Korábbi cikkek

Ennyi időt kap a Netflix legdrágább sorozata – új évadokat jelentettek be

Gábor János 2024.06.01. - Az alkotók már a premiernapon szerettek volna konkrét tervvel előállni, de…

13 óra telt el azóta...

Aligha tapsikolnak a rajongók: ennyit csúszhat az új Metal Gear Solid

Gábor János 2024.06.01. - Ha igaz a frissen kiszivárgott információ - márpedig eléggé megbízható leaker…

13 óra telt el azóta...

Ivós játékot csinált Radics Peti a választási vitából – rosszul is lett

Gábor János 2024.06.01. - Nagyon nem szokványos videót vállalt be Radics Peti azzal, hogy úgy…

14 óra telt el azóta...

Az MSI már a jövő memóriáját teszteli az új alaplapjában

2024.06.01.- A Micron még a CES 2024 eseményen, az idei év első hónapjában mutatta be…

16 óra telt el azóta...

Ezt a három alkalmazást hiába keresed majd az új Windows frissítés után

2024.06.01.- A Windows 11 lassan 3 éve jelent meg, ám folyamatosan fejlődik. A Windows 10…

16 óra telt el azóta...

Így szereld fel a Warzone legújabb daragépét, a Superi 46-ot

2024.06.01.- Május 29-én hivatalosan is elstartolt a Warzone és Modern Warfare III legújabb szezonja. A…

17 óra telt el azóta...