Csak pár napja jelent meg PC-re a Marvel’s Spider-Man, de máris egy rakás vicces modot készítettek a rajongók, amit ki kell próbálni.

Alig vártam, hogy miután megjelenik PC-re is a Spider-Man, akkor sorra érkezzenek a viccesebbnél viccesebb modok. A rajongók nem váratták sokat a gamereket, máris érkezett pár fura és vicces Pókember-kinézet. Természetesen a leggyorsabban az olyan külsők jelentek meg,

mint a Black Cat és Stan Lee.

Természetesen a játék nemrég óta érhető el a modderek számára, így a modellek kinézete még gyerekcipőben jár. A NexusMod oldala viszont tele van már friss Spider-Man modokkal. Ezek közül talán a legérdekesebb (természetesen a 95 éves korában elhunyt Stan Lee mellett) a Noir New York külső, ami nem csak egy karaktert jelent. Az egész játék egy nyomasztó fekete-fehér kinézetet kap, ami idézi a régi filmek hangulatát, és kicsit a Pókember: Irány a Pókverzum egyik karakterét.

Természetesen a vicces modok mellett érkezett néhány más élményt nyújtó is, ilyen például a No HUD, ami caps-lock billentyű megnyomásával teljesen eltünteti a képről a kezelő-felületet.

Ott van a Symbiote Black Suit is, ami az alapruhát olyanra cseréli, aminek hivatalos verzióját az Insomniac’s Spider-Man 2-ben láthattuk.

Természetesen a játékot a sok modder valószínűleg még inkább csak élvezi, és később rengeteg modot kapunk még. Mindennek persze csak a fantáziánk szabhat határt. Én például megnézném, milyen lenne a Stary macskájának kinézetével játszani a Pókembert. Te milyen külsőt tudnál elképzelni?

Ezt láttad már?

Ha fent vagy a Tinderen, simán matchelhetsz She-Hulkkal – Még ír is

 

https://leet.hu/california-access/

×