Friss szivárgások szerint a Rockstar fejlesztői azt vették a fejükbe, hogy a legmodernebb grafikát hozzák el a GTA 6-ba, ami már fotórealisztikus.

Valljuk be őszintén, az utóbbi években igen szép grafikával leptek meg a játékkészítők. Még a PlayStation 5 megjelenése előtt kapunk olyan szép PS4-es játékokat, hogy leesett az állunk, az Unreal Engine 5 bemutatása után pedig szóhoz sem jutottunk. Rengeteg gyönyörű képet láttunk a Red Dead Redemption 2-ből, melyekről sokat (még a tévé is) azt hitték, hogy valódi képek. Az igazán szép fotórealisztikus grafika tehát nem elképzelhetetlen egy játékban, és úgy tűnik,

hogy ezt a GTA 6-ban is megkapjuk majd.

Természetesen a GTA 6 szivárgások továbbra is szaporodnak, mint a gomba, azt eldönteni viszont, hogy melyik igaz és melyik nem, az igazán nagy kihívás. A játék az eddig elképzelések szerint letisztult hangvételű lesz, és legalább egy női főszereplő lesz benne. Ha minden igaz, új városokat majd DLC formában kapunk.

Egy ismert, és általában megbízható szivárogtató, Tez2 szerint a GTA VI a fotórealizmusra törekszik, ami persze nem teljesen meglepő – írja a Dexerto. A Grand Theft Auto a következő résszel olyan magasra teszi a lécet, hogy talán még sosem volt ilyen magasan. A GTA 6 a világ hosszú évek óta legjobban várt játéka, így a rengeteg pletyka után már az elvárások is toronymagasan vannak. Ez persze nem csak a játékmenetre, de a grafikára is igaz. A mai játékmotorok azonban lehetővé teszik, hogy tényleg lenyűgözőt alkosson a Rockstar.

„Egy volt Rockstar fejlesztő megemlítette egy barátjának, hogy a [GTA 6] nagyon a fotórealizmusra törekszik” – írta Tez2. Mint mondtam, ez nem csak nyilvánvaló, de ez az, amit el is vártuk a sorozattól. Ugyanakkor jó tudni, hogy a Rockstar pontosan tisztában van ezzel, és a legjobbra törekszik.

Tudjuk, mire képes a stúdió, hiszen elég megnézni a Red Dead Redemption 2-t. Biztos vagyok benne, hogy látni fogunk minden szeplőt és ráncot, melyek a GTA VI szereplőin lesznek.

Egyébként már elképzelték, hogyan nézhet majd ki a GTA 6:

KÁPRÁZATOS GTA VI VIDEÓ: valószínűleg így néz majd ki a várva várt játék!

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×