Még mindig kap frissítést a 2020-as cím.

Annak ellenére, hogy lassan már a Call of Duty: Modern Warfare II is megérkezik, a fejlesztők továbbra sem feledkeznek el teljes mértékben a régebbi címekről. Ezúttal a Black Ops Cold War kapott egy nagyobbnak tekinthető frissítést, melyben egy új fegyver is tiszteletét tette. Most nem egy SMG, AR vagy épp Sniper érkezett, hanem a melee rajongóknak kedvezett a Treyarch csapata. Természetesen az integráció miatt a Warzone-ban is használhatják a játékosok az újdonságot.

Nézzük is, hogy lehet feloldani a kaszát!

A Scythe alapvetően egy kétkezes melee tárgy, mellyel néhány suhintással elintézhetjük ellenfeleinket. A megszerzése ezúttal is a szokásos módon zajlik. Black Ops Cold Warban, Warzone-ban és Zombi módban is feloldhatjuk, de akár egy Store Bundle megvásárlásával is a loadoutunkba pottyanhat.

  • Warzone: Egy melee fegyvert használva ölj meg két játékost Deal Silence „segítségével” 15 különböző meccsen
  • BOCW MP: Egy melee fegyvert használva ölj meg két játékost Deal Silence vagy Ninja „segítségével” 15 különböző meccsen
  • Zombi mód: Ölj meg 200 zombit melee fegyverrel, miközben az Insta-Kill aktív

A fenti küldetések mellett 2000 CP-ért lehőségünk van megvásárolni a Death’s Approach csomagot is, melyben a Scythe blueprint mellett további finomságokat is találunk. Kíváncsian várjuk, hogy legközelebb milyen új fegyverrel lepi meg a játékosok a Treyarch, ha egyáltalán érkezik még nagyobb frissítés a régi címhez.

Ismét túl OP lett az egyik Warzone Sniper? – Ki kell használni, amíg lehet

×