Van mód rá, hogy Xbox konzolokon is elfusson a Sony Pókember-játéka, de egy fontos kritériumnak meg kell felelni hozzá.

Ugyan bőséggel akad Xbox-konzolokra is Pókember-játék, az Insomniac 2018-as és sokak szerint a valaha készült legjobb Pókemberes cucc csak és kizárólag a Sony masináján volt elérhető. Ez változott meg tegnap, amikor is kedvenc hálószövőnk négy év és megannyi exkluzív port után behálóhintázott végre PC-re is.

A PC-s falmászás pedig tényleg a legjobb, mondhatni a definitív formája a játéknak. Ez persze nagyon jó dolog, és minden bizonnyal sokan fognak elgondolkozni miatta a jövőre datált folytatás érkezése előtt egy PS5 beszerzésén, az Xboxosok viszont – ahogyan mindig – ezúttal is kimaradnak a buliból. Ezen persze nincs is mit csodálkoznunk, hiszen a nagy rivális játékgépről van szó, és ezek a szokások visszafelé is igazak. Viszont mint kiderül, mégis van egy mód a Pókember-játék Xboxos „futtatására”.

Ehhez pedig nem is nagyon kell sokat trükköznünk, sőt, szinte minden más Sony-s játékkal működhet, ami megjelent a Steam-Epic áruházakba. Azt viszont fontos tudni, hogy nem natívan futnak a játékok az Xboxon, cserébe viszont a kanapéról, nagy tévéről, kényelmesen végig lehet játszani.

Először is, Xboxon a Store-ból le kell töltenünk a ‘Wireless Display’ nevű alkalmazást, ami tulajdonképpen egy távoli vevőt-kijelzőt csinál a konzolból. Ha ezzel megvagyunk, akkor PC-n már csak le kell nyomnunk a WIN+K gombkombinációt, és máris láthatjuk azokat az ugyanarra az internet hálózatra csatlakozott eszközközöket, melyeket használhatunk a PC vezeték nélküli kijelzőjeként.

Válasszuk ki az Xboxot, és voila, Pókember az Xboxon.

Ehhez nyilván egy olyan PC is kell, ami képes megbirkózni a játékkal. Ha viszont ennek az egyetlen kritériumnak megfelelünk, akkor semmi akadálya, hogy a kanapé kényelméről, a lehető legnagyobb kijelzővel élvezhessük Peter Parker egyik legjobb és legizgalmasabb kalandját.

Na és a Heti Metát láttad már?

Mit engedhet meg magának egy STREAMER? – HETI META #7

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×