Ezúttal is a Six Major utolsó napja tartogathat izgalmakat.

A Rainbow Six Siege Y7S2-es szezonja különleges volt leakek szempontjából, hiszen a szokásoshoz képest sokkal több információval láttak el minket az adatbányászok. Lassan már mindent tudhatunk az évről, hiszen a Y7S4 Operator és az új kompetitív pálya sem titok többé. Rengeteg kollaboráció és skincsomag is lebukott az utóbbi időben, érthetetlen, hogy a fejlesztők miért nem ügyelnek erre jobban. Most, hogy egyre közelebb kerülünk a Y7S2 végéhez, a fejlesztők is elérkezettnek látták, hogy elhúzzák a mézesmadzagot a játékosok előtt.

Augusztus 21-én lehullik a lepel a Y7S3 újdonságairól!

 

A várakozások és a fájlok alapján számíthatunk némi recoil (fegyverek visszarúgása) és loadout változásra, de természetesen ezúttal sem maradunk új Operator nélkül sem. Az biztos, hogy a játékmenet sokat alakulhat, ha minden a tervek szerint érkezik.

Grim

Zer0Bytes-nak hála immár teljes pompájában is megtekinthetjük a szingapúri származással büszkélkedhető Attacker Operatort. Ahogy korábban már sejthettük, tényleg egy 3 Speed 1 Health karakter lesz. A gadget képességéről már tegnap szót ejtettünk, gyakorlatilag egy mini robotokból álló, ideiglenes wallhacket adó felhőről beszélhetünk, melyről mozgókép nem, de állókép már szintén felszínre került:

Loadout

Bár a képminőség nem a legjobb, könnyen felismerhetőek a fegyverek:

  • Elsődleges fegyverek: 552 Commando és M1014, így több távolságon is magabiztosan bevehetjük majd az Operatort
  • Másodlagos fegyver: P226 – Néhány esetben még P9-et említenek, de a többség az előbbire szavaz
  • Elsődleges gadget: Kawan Hive Launcher
  • Másodlagos gadgetek: Hard Breach Charge és Claymore

Remélhetőleg vasárnapra azért készül még némi meglepetéssel is a Ubisoft gárdája, várhatóan a délutáni órákban csepegtetik majd az információkat a játék hivatalos Twitch oldalán.

Borítókép: YouTube

Így változhat a visszarúgás:

Hasznosabb lehet a R6S fegyverek visszarúgásának megváltozása, mint azt először gondolhattuk

 

×