Alig 24 óra és élesedik is a kollaboráció.

A Fortnite és Dragon Ball rajongók tűkön ülve várják a keddi frissítést. A v21.40-es build már múlt héten megérkezett a fejlesztői szerverekre, így papíron semmi akadálya annak, hogy hamarosan a felhasználók eszközeire is kiadja a cég. Bár több újdonságra is számíthatnak a játékosok, egyértelműen a fentebb megnevezett kollaboráció vihet mindent. Minden idők legnagyobb, nem Battle Pass együttműködése lehet a mostani, melyhez rengeteg kozmetikai tárgy, in-game fegyver és küldetések is tartoznak majd.

Már júliusban megtudhattuk, hogy a fájlokban található információk alapján négy skint biztosan megvásárolhatunk majd. A Naruto kollaborációban is hasonló leosztás volt, nagy eséllyel Bundle formájában is elérhetőek lesznek az outfitek. A legnagyobb kérdés persze az, hogy mely négy szereplő kapta a megtiszteltetést.

Úgy tűnik, hogy az egyik páros már ki is szivárgott!

 

A mexikói Bandai Namco részleg TikTok oldala a fenti képet publikálta. Úgy tűnik, hogy idő előtt kerülhetett ki a poszter, hiszen egyértelműen kijelenti, hogy Goku és Vegeta a Fortnite szigetére érkezik napokon belül. Nem beszélhetünk azért nagy meglepetésről, hiszen a két karakter érkezése borítékolható volt, ám egy kis hivatalos megerősítés sosem árthat. A harmadik skin Beerus-t takarhatja majd, a negyedik pedig egy egyelőre ismeretlen, női skint rejthet. Most már tényleg csak pár óra és minden kiderül.

Ismét visszatértek az UFO-k a Fortnite szigetre – Itt találod őket

×