Hamar a kör közepére kerülhetünk velük.

Az Epic Games pénteken élesítette a Wild Weekend 1 névre hallgató eseménysorozatot. Ezekkel általában a szezonok második felében találkozunk, ekkor már szükség van arra, hogy egy kicsit változatosabb legyen a játékmenet. Mindegyik Wild Weekend eltérő tematikával rendelkezik és a vaultból visszatért tárgyak listája is folyamatosan változik. Régóta lehetett sejteni, hogy az első ilyen alkalom az UFO-kra épít majd és nem is kellett csalódnunk.

Nézzük is, hogy mit tartogat számunkra a Wild Week 1!

A Weekend szóból nem nehéz kitalálni, hogy csak augusztus 15-éig élvezhetjük majd az újdonságokat, visszatérőket. Tiszteletét teszi a közösségkedvenc és szinte már-már ikonikus Impulse gránát, melyeket a földön, ládákban és akár Supply Dropokban is megtalálunk majd. A járműveket illetően a fentebb említett UFO-kba pattanhatunk be ismét, melyek 100%-os Spawn rate-tel rendelkeznek, így biztosan megtalálhatjuk őket a fejlesztők által kijelölt helyeken.

A helyek listáját a fenti térképről hamar leolvashatod, ha egy kis extra szórakozásra vágynál. Jövő héten sem fogunk unatkozni, hiszen a kedd délelőtti frissítés után élesedhet a Fortnite x Dragon Ball kollaboráció. Nem csak egyszerű skinekről beszélhetünk, külön felületet kapnak az együttműködéssel kapcsolatos küldetések és új tárgyakat is felfedezhetünk majd a szigeten. Sokak szerint ez lesz a Fortnite legnagyobb „külsős” eventje, hét hétig is eltarthat majd. Remélhetőleg hétfő délután újabb információkkal gazdagodhatunk.

Borítókép: YouTube

Darálás a terítéken – Így teljesítsd a 10. heti Fortnite küldetéseket pillanatok alatt

×