A magasabb TTK értékek miatt eddig mellőzött opciókat is választhatunk.

Csütörtökön megérkezett a legújabb Warzone LTM, mely a Titanium Trials nevet viseli. Összesen 152 játékos esik egymásnak, megnövekedett HP értékekkel megfűszerezve. Az életerő lassabban töltődik vissza és a loadoutok is drágábbak az átlagosnál, így jól meg kell gondolnunk, hogy mire költjük el az értékes in-game valutát.

A fenti, megváltozott körülményekhez a loadoutoknak is igazodnia kell, ezért olyan fegyverek is előtérbe kerülhetnek, melyek a rendes játékmódokban nem igazán jutnak már rivaldafényhez. WhosImmortal éppen annak akart utánajárni, hogy mely AR, SMG fegyverek merülhetnek fel ebben az esetben. Úgy tűnik, hogy ismét egy régebbi cím, egykor jobb időket is megélt tárgya lehet kiváló választás a Titanium Trialsben.

Nézzük is, hogy melyik AR-t érdemes beilleszteni a loadoutunkba!

 

A fenti videóban 5 ajánlott lehetőséget vázolt fel a tartalomgyártó, melyek között bizony ott szerepel a Black Ops Cold War AK-47 is. Az ajánlott kiegészítők listája a következő:

  • Muzzle: GRJ Suppresor
  • Barrell: 20″ Spetsnaz RPK Barrell
  • Optic: Axial Arms 3x
  • Underbarrel: Spetsnaz Grip
  • Magazine: Bakelite 60 rnd

Fontos kiemelni, hogy akármennyire is jó választás lehet az AK-47, sajnos nem mindenki számára ajánlott. A magas visszarúgást bizony tudni kell kezelni, ám megfelelő kezekben igazán pusztít az új Warzone LTM-ben. A fenti videóban további opciókat is megtalálhattok, ha minél nagyobb nyerési esélyekkel vágnátok neki a meccseknek.

Értékes jutalmak várnak rád:

Teljesen ingyenes ajándékokat hozott az új Warzone mód – Így szerezheted meg őket

×