Úgy tűnik, hogy bár készül a projekt, bizonyos okokból a megjelenés még igen távol lehet.

Azok, akik hosszú évtizedek óta várnak a Beyond Good and Evil folytatására, most kicsit zavarodottak lehetnek, ugyanis az utóbbi időben nem sokat lehetett hallani a projektről. A Ubisoft a 2018-as E3-mon leplezte le a projektet, majd jött némi gameplay-bemutató is. A Beyond Good and Evil 2 egy nagyon régi Ubisoft-játék folytatása, amit nagyon régóta szeretnének a rajongók. Sokáig úgy tűnt, hogy a folytatás sosem készül el, aztán jött a 2018-as bejelentés. Ezután a játék teljesen eltűnt, fontos fejlesztők léptek le, így nem igazán lehet tudni, hogy mi történik most a játékkal.

A Ubisoft igyekszik megnyugtatni a rajongókat, hogy készül a játék, ám a megjelenés még nagyon messze lehet.

 

A Beyond Good and Evil 2 nemrég végre megkapta a vezető íróját, ami azt jelentheti, hogy a történetet eddig nem igazán írták meg a játékhoz. Vagy éppen teljesen újraírják. Akárhogy is, ez nem arra utal, hogy a fejlesztés a végéhez közeledne. Tom Henderson nemrég látott néhány felvételt játéktesztből, ami alapján a játék sokkal hiányosabb, mint a 2018-as Ubisoft demó. Ezek szerint a játékot alaposan átdolgozták.

Jelenleg egyes források szerint a Beyond Good and Evil 2-nek nincs kiforrott iránya, és sokan úgy érzik, hogy még évekre van a megjelenés. Állítólag egy tesztelőnek fogalma sem volt arról, hogy mit kéne csinálnia a játékban.  Természetesen ezeknek a teszteknek nem az a célja, hogy a játék egészét minősítsék. Néha nagyon speciális funkciók tesztelésére szolgálnak, de nem világos, hogy mi volt ennek a játéktesztnek a célja.

Akárhogy is, úgy tűnik, hogy a Beyond Good and Evil 2 még évekre van attól, hogy egyáltalán beszéljenek róla. Reméljük törölni nem fogják.

Ezt láttad már?

CS:GO Source 2 – Megérkezett az első gameplay videó

 

×