Végre megérkezett az utolsó kulcsfontosságú FIFA 23 bemutatóvideó.

Végre megérkezett az utolsó kulcsfontosságú FIFA 23 bemutatóvideó. Ezúttal az Ultimate Team került reflektorfénybe, a játékmód, ami miatt a legtöbben beszerzik évről-évre a játékot.

 

Az EA Sports ezúttal rendesen megpiszkálta az alapmechanikákat, többek között teljesen átalakították a Chemistry-rendszert. Nincsnek többé játékosok közötti vonalak, van viszont egy elsőre teljesen átláthatatlan új táblázatunk.

 

Az új rendszerben mérföldköveket kell majd teljesítsünk ahhoz, hogy a játékosaink jó összhangban legyenek. Minél jobb linkeket szeretnénk, annál több ilyen mérföldkövet kell majd elérjünk. Egy játékos esetében a nemzetisége, a klubja, valamint a bajnokság, amiben szerepel lesz meghatározó. Összesen három „gyémántot” tudunk rápakolni egy játékosra, akkor lesz maxos az összhangja. A teljes rendszert a FIFA hivatalos oldalán lehet áttekinteni.

Ami miatt viszont az új rendszer jobb lesz, mint elődei, az a negatív hatások eltörlése miatt van. Bizony, a FIFA 23-ban már nem fogjuk tudni a béka feneke alá tornászni a karaktereink statját, ha 0 összhangja lesz egy játékosnak, akkor is legalább az alapstatjait fogja tudni használni az illető. Így tehát akár 11 darab egymástól teljesen különböző játékossal is fel tudjuk majd venni a versenyt a rendesen kimunkált keretekkel szemben.

Ezt olvastad már?

Bedőlni látszik FUT Fantasy Saint-Maximin ára, persze okkal

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×