Úgy tűnik, hogy a szivárogtatók nem állnak le, és sorra érkeznek a GTA 6-tal kapcsolatos, nem hivatalos hírek. Most egy igen érdekes érkezett.

A múlt hónapban egy rakás GTA 6 szivárgás érkezett, melyek persze nem hivatalos infók, de nem győzünk betelni velük. Nem sokkal azután, hogy a Rockstar hivatalosan is leleplezte, hogy készül az új GTA játék, az adathalászok, szivárogtatók ismét sorra öntik el a netet friss információmorzsákkal. Hogy ebből mi igaz, és mi nem, azt csak a jövő fogja megmondani, de ki ne lenne kíváncsi arra, hogy milyen lesz a GTA 6? Az egyik legérdekesebb kérdés persze mindig az,

hogy milyen lesz a map, és mekkora lesz.

Rajongói elképzelés a GTA pályájáról

Ha hihetünk a szivárogtatóknak, akkor a játékosok a megjelenés után is kaphatnak új területeket az alapmap mellé, egyfajta kiegészítő formájában. Egy másik szerint az alapjátékban szereplő pályát lekicsinyítették. Eredetileg 3 különböző várost tartalmazott volna, ami arra utalhat, hogy később ezek a városok vagy városrészek DLC formában térhetnek vissza.

A CharlieIntel szerint egy elismert bennfentese, Tez2 a GTAForums oldalán magyarázta el, hogy mi a Rockstar terve GTA VI megjelenése utáni tartalomfrissítésekkel kapcsolatban. Úgy tűnik, a fejlesztők visszatérnek a GTA Online sikeres lépéseihez. Már a játék megjelenése előtt megterveztek egy single-player DLC kiegészítőt.

„Az új városok és küldetések első hullámát, amelyet DLC-ként fogunk megkapni, minden bizonnyal már a GTA 6 megjelenése előtt megtervezi a Rockstar” – írta a bennfentes. „Azt hiszem, nagyrészt új városokat vagy szigeteket fogunk kapni. Így a Rockstar minden új DLC-vel új heistet tud behozni az új GTA Online módba. Ha szerencsénk van, időnként kaphatunk egy teljesen új várost is.”

Ez persze egyelőre csupán szivárgás, egyáltalán nem biztos, hogy így lesz. Mindenesetre valóban örülnénk annak, ha a Rockstar már a GTA 6 DLC-it is előre kitalálná. Nem?

Ezt láttad már?

CS:GO Source 2 – Megérkezett az első gameplay videó

 

https://leet.hu/california-access/

×