Saint-Maximin, a Newcastle francia támadója évről-évre nagy kedvence a FIFA közösségnek.

Saint-Maximin, a Newcastle francia támadója évről-évre nagy kedvence a FIFA közösségnek. Mozgékony, gyors és kiválóan cselez, arról nem is beszélve, hogy a valóságban fejpántot hordó focista a „ratty” játékosok egyik kulcseleme, ha csapatépítésről van szó.

Ezért is ért több millió Coint a FUT Fantasy megjelenésekor a fejlődő Saint-Maximin, ami ráadásul a promó ideje alatt maxosra is tudott pörögni, így 95-ös összértékkel található meg a játékban. Amikor visszatért a FUTTIES-nak köszönhetően a Batch 2-vel, az egyik legkomolyabb értéknek számított.

Mára már viszont 200 ezer Coin alá esett az ára, az értékének csökkenését pedig a mai nap még tovább erősítette. Mint kiderült, a forrásfájlok szerint hamarosan érkezik egy új SBC, aminek nem más, mint Saint-Maximin lesz az alanya, ráadásul szignifikánsan javít majd a játékoson. Igen, még a 95-ös verziónál is jobb lesz!

 

A pletykák szerint ugyanis megkapja majd az 5 csillagos gyengébbik lábat, így az 5-ös Skillek mellé végre „oldalfüggetlenné” válik a francia. Sőt mi több, még meta traiteket is kap majd, FUT Sheriff szerint például a Finess is erőssége lesz az új lapnak.

Mindenki készítse a foddert és a Coint, ez nem lesz egy olcsó menet!

Mi dönthetünk a következő világverő FIFA 22 lap alanyáról

 

×