Ritkán készül ilyen szinten eventekre az Epic Games.

Éppen szerdán pezsdült fel ismét a Fortnite közösség, hiszen a belsős szervereket figyelő botok bejeleztek. A v21.40-es build megérkezett a Staging állomásra, ez pedig azt jelenti, hogy jövő hét kedden-szerdán már a felhasználók eszközeire is csoroghatnak az újdonságok.

A játékosok jelentős része a korábban belengetett Dragon Ball kollaboráció miatt várta ezt a napot, ám az Epic Games hivatalosan még a létezését sem ismerte el. Ennek ellenére biztosra vehető volt az együttműködés, rengeteg fájlokban fellelhető nyom utalt az érkezésre. Szerencsére a fejlesztők ezúttal sem okoztak csalódást, csütörtök délután végre megérkezett az első teaser.

Kiderült, hogy pontosan melyik nap startol el a kollaboráció!

 

A Fortnite Twitter fiókja az igazán nagy eseményeket szokta ilyen szinten promótálni, így igazak lehetnek a korábban felvetett leakek. Jól látható a dátum is, melyből kiderülhet, hogy jövő kedden, augusztus 16-án érkezik a Fortnite v21.40 és a Dragon Ball tartalom a szerverekre. 

 

Ezzel egy időben már in-game nyoma is van a kollaborációnak. A lobby háttere szépen lassan kicserélődik minden játékosnál, melyen a Dragon Ball széria ikonikus helyszínét, a Kame House-t láthatjuk. A keddi frissítéséig már új tartalom nem várható, így készítheti mindenki a V-Bucks tartalékokat. Az elkövetkezendő napokban újabb teaserek érkezését várhatjuk, az Epic Games ezúttal sem aprózza el.

Ezeket várhatjuk az együttműködésben, jól tippeltük a kezdést is:

Ekkor startolhat el a régóta várt Fortnite x Dragon Ball kollaboráció

×