A Riot Games munkatársai szoros kapcsolatot ápolnak a játékosokkal.

A Valorant mögött álló Riot Games-et nem igazán kell féltenünk, ha a közösség szórakoztatása a cél. Szinte minden egyes Battle Pass-ban találhatunk valamilyen mémből vagy játékkal kapcsolatos utalásból ihletet merítő Sprayt vagy Player Cardot. Néhány azonban kiemelkedik ezek közül a népszerűsége miatt. Ide sorolhatjuk a WideJoy jelenséget, melyet egy hibás banner okozott, de a mostanra már némi szomorú szájízzel felemlegethető „Revive me Jett” mondat is hatalmas népszerűségnek örvendett.

Ezúttal Shiick, az egyik legnagyobb valorantos adatbányász bukkant egy olyan kiadatlan Spray-re a fájlokban, mely szintén egy ikonikus képből táplálkozik. Ezt a képet általában friss skincsomagokat bemutató vagy épp Night.Market időszakot bejelentő Twitter üzenetet alatt találhattuk meg.

Hamarosan be is húzhatjuk az „üres pénztárca” Sprayt!

A fenti Twitter üzenetben három kibányászott Sprayt prezentált Shiick. Ebből az utolsó, animált példány a Reaver 2.0 szettel együtt érkezett a Shopba, míg a másik kettő nagy eséllyel Twitch Prime és Champions promóciókkal lesz összekötve.

Az ihlet

A Spray megszerzéséhez nem kell tehát mást tennünk, mint egy később kihirdetett időpontban felkeresni a Valorant dedikált Prime Gaming oldalát majd a Claim gombra kattintanunk. Ha nem lenne még összekapcsolva az Amazon és Riot Games fiókunk, akkor a felület erre is megkér majd minket. Sajnálatos, hogy nem teljesen ingyenes a Spray, hiszen az passzolna leginkább a tartalmához, de így is jó látni, hogy a Valorant fejlesztői követik a közösségi mémeket és utalásokat.

Egyre közelebb lehet a Valorant konzolos kiadása? – Újabb nyom utal erre

×