A hivatalos bejelentés szerint a stúdió és a Square Enix külön utakon folytatják, így a játék hamarosan free-to-play modellre vált.

A Battalion 1944 egy igen sikeresen indult második világháborús játékprojekt volt. Még 2016-ban a Bulkhead azt ígérte a Kickstarteren, hogy a játék érkezik majd konzolokra is, ám ez sajnos a mai napig nem történt meg. Közben a cím először early access formában megjelent a Steamen, 2019-ben pedig kiadták a teljes játékot. A játék egyébként kiváló FPS PVP élményt kínál,

ami most free-to-play modellre vált.

 

Ennek oka, hogy a fejlesztő Bulkhead hivatalosan is megszűnteti a Square Enix-szel az együttműködést, és egyedül folytatja a projektet.

„Ott akarjuk folytatni, ahol elkezdtük, a játékosokra összpontosítva. Ezt szem előtt tartva a BATTALION: Legacy-t ingyenesen kiadjuk a Steamen”írták a Steamen.

A fejlesztők amiatt közben bocsánatot kértek, hogy a játék nem jelent meg végül konzolon, így azoknak, akik emiatt adtak pénzt a Kickstarteren, visszatérítést adnak. De mi az a BATTALION: Legacy?

„A BATTALION: Legacy a Battalion 1944 végleges verziója, amelyet 2022. augusztus 16-án mindenki számára ingyenesen elérhetővé teszünk” – olvasható a Steamen.

Ez azt jelenti, hogy a Battalion 1944 legjobb részeit továbbfejlesztették, a leírás szerint hibamentes élményt hoztak létre, hozzáadott frakciókkal, új fegyverekkel, klasszikus Search & Destroy játékmóddal, teljesen új felhasználói felülettel és vizuális átalakítással.

Te kipróbálod?

Ez az elmúlt évek 6 legvadabb UFO-észlelése, amit videóra is vettek

 

×