Eddig minden évben volt valami balhé a közelgő FIFA játék bétatesztje során, így meglepő volt, amikor az EA Sports bejelentette, hogy idén is megpróbálkoznak a tesztidőszakkal.

Eddig minden évben volt valami balhé a közelgő FIFA játék bétatesztje során, így meglepő volt, amikor az EA Sports bejelentette, hogy idén is megpróbálkoznak a tesztidőszakkal. A tesztelésen részt vevők sokszor kulcsinformációkat szivárogtattak ki, vagy csak simán a fejlesztők toltak eléjük játszhatatlan klienseket. A FIFA 22 bétája be is fuccsolt, pár napnyi tesztelés után a fejlesztők inkább házon belül folytatták a munkát.

Most viszont elérkeztünk a FIFA 23 zárt bétájához, amire az EA Sports honlapján lehet jelentkezni.

Na jó, igazából nem pontos ez a megfogalmazás, ugyanis külön nem kell jelentkezni a bétára, a játékosokat az EA Sports választja ki a tesztelésre. Azok, akik beállították az EA felhasználójukon, hogy kaphatnak e-mailt a kiadótól, azoknak lehetőségük van arra, hogy kapjanak a ritka kódból egyet a kanadaiaktól.

A béta elsősorban az Xbox, illetve PlayStation játékosokat érinti, aki Switchen, Stadián, vagy PC-n tolná, annak még várnia kell egy ilyen lehetőségre.

Fifa 23 closed beta anyone else get an invite yet? from FIFA

 

Jelenleg Kick-Off, Online Seasons, Online Friendlies és Practice Arena módokban próbálgathatják a szerencsések a FIFA új verzióját.

A tesztidőszak augusztus 11-én startolt el, a béta kliens pedig körülbelül 52 gigát foglal a konzolokon.

Ezt olvastad már?

Mi dönthetünk a következő világverő FIFA 22 lap alanyáról

 

×