Íme egy rövid bepillantás a Modern Warfare 2 multiplayer pályáinak nevébe, melyeket már megerősített az Infinity Ward.

Bár jelenleg nem lehet tudni, hogy pontosan mi lesz az összes Modern Warfare 2 multiplayer pálya, néhányról az Infinity Ward már lerántotta a leplet. Nem is olyan rég a fejlesztők több információt adtak meg a játékról, így az új pályákba is belenézhettünk egy kicsit. Így a CharlieIntel végzett egy gyűjtést.

Íme minden Modern Warfare 2 multiplayer pálya, amit eddig megerősítettek.

Jönnek a 6v6 pályák

A Modern Warfare 2 szó szerint a világ minden tájára elviszi a játékosokat. Ez azt jelenti, hogy minden pálya külön tájakon található, de ami a legfontosabb, hogy idén kifejezetten a 6v6 játékra tervezték a fejlesztők terepeket. A nemrég zajlott esemény alatt 3 pályát jelentettek be:

  • Museum
  • Grand Prix
  • Farm 18 Training Facility

A Museum pálya állítólag az egyik legnagyobb pálya, amin egy spanyol múzeumban kell majd harcolni. Éjszaka a múzeumban? (XD) A Grand Prix mapot augusztus 7-én mutatták be részletesen, ami egy F1 versenypálya. A pályát a Szingapúri Grand Prix Marina Bay ihlette.

 

Egyelőre nem sokat tudni a Farm 18 Training Facility pályáról, illetve arról, hogy milyen tájon helyezkedik el.

 

 

Az alapvető 6v6 pályákon kívül a Modern Warfare 2 nagyobb pályákkal is készül majd az olyan játékmódokhoz, mint a Ground War. Ezeket a speciális nagy pályákat a játékban battle mapoknak nevezik majd, aminek egyes részei (POI) átkerülnek majd a Warzone 2 alaptérképére. Ne feledjétek, hogy a Warzone 2 nem októberben, de még idén érkezik.

Ezek közül a Sariff Bay egy halászfaluba viszi a játékosokat, ahol a környező vizeknek hála kipróbálhatjuk az új úszás funkciót. Eközben Sa’id kisvárosi harcokkal vár. Egyelőre ennyi Modern Warfare 2 pályát mutattak be, de cikkünket frissíteni fogjuk az új pályák bejelentése után.

Ezt láttad már?

Még a Warzone legjobb fegyvereit is lepipálja a frissítés után ez az LMG

×