Egy kattintással növelhetjük az esélyeinket Android platformon.

Akármennyire is fáj beismerni a PC-s és konzolos játékosoknak, manapság a mobil gaming szegmens fejlődik és növekedik a leggyorsabban. A nagyobb címek kiadói is érzik ezt, az év eleje óta hallhattunk pletykákat a mobilos Warzone-ról vagy épp a Rainbow Six Siege hordozható készülékekre szánt verziójáról. A Warzone Mobile azóta alpha állapotban van már, az adatbányászok rengeteg hasznos, PC-s címekkel kapcsolatos információt kinyertek a fájljaiból.

2022 áprilisában a Ubisoft végül hivatalosan is leleplezte a Rainbow Six Siege mobilos változatát. Egy weboldalt is dedikáltak a Rainbow Six Mobile-nak, ám ez inkább általános jellegű tájékoztató szerepet töltött be, mint konkrét regisztrációs felületet.

A héten elstartolt a Rainbow Six Siege Mobile Google Play előregisztrációja!

 

Több hónapnyi várakozás után a játék hivatalos YouTube csatornáján bukkant fel a „Pre-Registration Trailer”. Az európai régióban is elérhető az előregisztráció a Google Play-en keresztül, ha kellően gyorsan reagálunk, akkor garantált helyünk lesz a béta tesztek során. Ehhez meg kell látogatnunk a játék Google Play oldalát, majd egyszerűen az előregisztrációra kattintanunk.

Hazánkban is elstartol az előregisztráció pár napja

Az iOS felhasználóknak még várniuk kell a hivatalos trailer leírása szerint. Egyelőre nekik be kell érniük a játékkal kapcsolatos információk olvasgatásával. Remélhetőleg hamarosan az almás platformon is elindulhat az előregisztráció, ősszel pedig el is startolhat a béta szakasz. Ha biztosan az elsők között szeretnéd kipróbálni a Rainbow Six Mobile-t, akkor nem érdemes minél hamarabb megkattintani az erre szolgáló gombot a fentebb linkelt Google Play felületen.

Megérkezett az ikonikus 1.6 pálya CS:GO változata – A Valve így tervezne vele

×