Alig várjuk, hogy mit hoznak ki még a South Parkból a videojátékok világában.

Kétségtelen, hogy a South Park minden idők egyik legikonikusabb animációs sorozata, ami régebben a videojátékok terén nem aratott nagy sikert. Az első PlayStation-ös próbálkozások ideig óráig kötöttek le engem, de aztán jött az Obsidian Entertainment és lerakta az asztalra a South Park: The Stick of Truth címet. Na, ez ütött minden szinten. Szórakoztató volt, összetett, és nem csak South Park játékként, de önmagában játékként is megállta a helyét. Aztán ennek folytatása is készült, hasonló sikerrel (a South Park: The Fractured But Whole).

Ha minden igaz, most egy klasszikus FPS alapján készülhet South Park játék.

A hírek szerint a Question Games egy vadonatúj South Park játékon dolgozik. A Question Games-t egykori BioShock fejlesztők alapították, így simán előfordulhat, hogy az FPS műfajjal kapcsolatos tapasztalataik hatással lehetnek a legújabb South Park címre.

Ahogy arra a GameRant rámutatott, a BioShock játékok erőssége, hogy a narratíva, a karakterek és a szintezés mind kéz a kézben járnak, ez a fejlesztési megközelítés pedig befolyásolhatja az új South Park címet. A BioShock minden minden egyes része támogatta a játék egészét, nem volt egyetlen felesleges funkció sem.

Kitértek arra is, hogy a South Park egy kidolgozott világot kínál, éppen ezért rengeteg dolga lesz a fejlesztőknek, amikor összefüggő narratívát és játékmenetet kell alkossanak. Természetesen a South Park játékban valószínűleg nem a BioShock sötét világát látjuk majd viszont, de kíváncsian várjuk, hogy mit emelnek át az ikonikus FPS franchise-ból az új játékba.

Ezt láttad már?

Nem viccelünk: Élőszereplős film készül a Pac-Manből

 

×