Miután kiderült, hogy hamarosan MW2 és a Warzone 2 bemutató várható, a játékosok máris összeállítottak egy listát a játékokkal kapcsolatos elvárásaikról.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, közeleg egy online bemutató, ahol többet megtudhatunk az októberben érkező Modern Warfare 2-ről, valamint a később érkező Warzone 2-ről is. Ennek kapcsán a játékosok már most azon gondolkoznak, hogy mit is szeretnének, így elhoztuk nektek a leggyakoribb elvárásokat a játékokkal kapcsolatban.

Íme, mit várnak a játékosok a bemutatótól és az új CoD játékoktól.

 

A Call of Duty Champs alatt az Activision és az Infinity Ward felhívta a közösség figyelmét arra, hogy szeptember 15-én jön a Call of Duty Next, egy online esemény, ami bemutatja a Call of Duty franchise jövőjét. A bemutatón lesz majd gameplay, sőt Warzone 2 részletes is. De mit is szeretnének a játékosok látni? Erről kérdezte meg a játékosokat a CharlieIntel a Twitteren. Íme:

MW2 és Warzone 2 fegyvermechanika & gunsmith rendszer

Az egyik gyakori kérése a játékosoknak az, hogy a Modern Warfare 2, illetve majd a Warzone 2 rendelkezzen összetett fegyverbeállítási lehetőségekkel. Az, hogy hogyan működnek a fegyverek, alapvetően meghatározza a játékosok élményét. A közelgő címek játékmenetét valószínűleg nagyban befolyásolja majd, hogy a fegyverek hogyan működnek a játékosok kezében. Szintén ezzel kapcsolatos kérés, hogy a gunsmith rendszer tegye lehetővé a minél jobb testreszabási lehetőséget. A játékosok szeretik finomítani a játék egyes részeit, így a fegyvereket is.

Egyelőre nem sok információval rendelkezünk a játék fegyverrendszeréről, sok játékos örülne annak, ha nem olyan lenne, mint a Vanguardban.

Modern Warfare 2 Ranked

Az biztos, hogy a Call of Duty Next alkalmával a játékmódokról is hallunk majd. Az egyik várva várt mód például a DMZ lesz, amit még mindig sokan az Escape from Tarkovhoz hasonlítanak. Sok játékos azonban arra kíváncsi, hogy lesz-e végre Ranked mód a játékban a megjelenéskor?

Az elmúlt években ugyanis cserbenhagyták azokat a Call of Duty rajongókat, akik rankedezni akartak, vagy hónapokat kellett várniuk, hogy megkapják a Ranked módot. A Modern Warfare például ELO rendszer nélkül érkezett.

Régi Call of Duty fegyverek

 

FaZe Testy például az Intervention sniper képét adta válaszul arra a kérdésre, hogy mit szeretne. Az igazi Call of Duty rajongók valóban azt szeretnék, ha olyan fegyverekkel darálhatnának, mint régen, amikor CoD-ozni igazi dicsőség volt. Egyelőre azonban nem lehet tudni, hogy a régi fegyverek megjelennek-e a Modern Warfare 2-ben.

Te mit vársz az eseménytől? Mit várnál el a játékoktól?

Ezt láttad már?

Célt ért a hétfő esti Warzone nerf? – Új SMG királyt avathatunk a játékban

 

×