A Netflix augusztusban sem tétlenkedik, ha a videojátékos szekció bővüléséről van szó.

Ugyan a Netflix videojátékos, pontosabban az Apple Arcade riválisának szánt mobiljátékos Gaming ágazata még nem igazán indult be az előfizetők körében, a vállalat azonban nagyon eltökélt a dologgal kapcsolatban. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy hónapról hónapra újabb alkotásokkal töltik fel a játékkatalógust, melyek között bőven találni kifejezetten remek alkotásokat is.

A Netflix Gaming pedig a komótos indulás ellenére is bőszen bővülget tovább 2022 augusztusában is, amikor is az előfizetők négy kifejezetten szórakoztatónak ígérkező játékot kapnak a filmes és sorozatos kínálat mellé. Ezért pedig semmilyen plusz költséget nem kell kiperkálni, sőt, az így elérhető címekben sem reklámmal, sem pedig mikrotranzakcióval nem találkoznak a felhasználók.

Augusztusban tehát érkezik majd a

  • Netflix Heads Up!, ami egy sokak számára ismerősnek ható kártya-alapú barkóbázós partijáték. A játékban a Netflix sikercímei és azok karakterei kapnak helyet, az éppen soros játékosnak pedig a barátai segítségével kell kitalálja, hogy éppen mi vagy ki van a feje elé tartott kijelzőn.
  • Immortality, ami egy interaktív nyomozós történet, amelyben sosem látott videói és filmjei alapján kell felgöngyölítenünk egy ismert színésznő eltűnésének rejtélyét. A játék egyébként az Xbox Game Passba is megjelenik. (Előzetes lentebb.)
  • Rival Pirates, ami egy egészen szórakoztató 3D-s kalandjáték, amiben a legfőbb cél a lehető legtöbb kincs felhajtása lesz.
  • Wild Things: Animal Adventure, ami egy Candy Crush-hoz hasonló párosítós puzzle, aminek főszereplői a szafarin éldegélő végtelenül cuki kisállatok.

A játékok pontos bekerülésének dátumát nem ismerjük, de a Netflix jellemzően a hónapok második felében szokta a katalógushoz adogatni őket. Az év későbbi felében pedig olyan zseniális játékok is érkeznek majd, mint a díjnyertes Spiritfarer, a csodálatos Raji, a megrázó és sztárokkal tömött Twelve Minutes, vagy a Nagy Pénzrablás alapján készült heist akciójáték, a La Casa De Papel: The Game.

Na és a zseniális magyar legóművész alkotásait láttad már?

Egy magyar művész Legóból alkotja újra a kedvenc filmjeink ikonikus jeleneteit | KÉPEK

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×