Végre megtudtuk, mikor kerül a mozikba a nagy sikerű filmsorozat harmadik része.

Ha őszinték akarunk lenni, volt idő, amikor igazán rosszak voltak a videojátékok alapján készült filmek. Aztán jött a Sonic The Hedgehog, ami bebizonyította, hogy lehet szórakoztató mozit készíteni videojátékok alapján. (Ha nem beszélünk persze a Pikachu, a detektívről.) Nem is kellett több, jött a folytatás, most pedig már a harmadik részt várjuk. A jó hír, hogy most már azt is tudjuk, pontosan mikor jön a folytatás. A Paramount Pictures bejelentette, hogy

a Sonic The Hedgehog 3 2024. december 20-án jelenik meg.

Ez azt jelenti, hogy bő két és fél évet kell várunk arra, hogy a sündisznó új kalandjait megismerjük.

 

A megjelenés dátumon kívül sajnos azonban semmit nem osztottak meg a film történetéről, bár a második rész végén látható jelenet ad némi támpontot. Figyelem, Sonic 2 spoiler következik. Az stáblista-jelenet tökéletes bemutatja Shadow The Hedgehog érkezését.

Shadow the Hedgehog egy antropomorf sündisznó/Black Arms hibrid, aki sok tekintetben hasonlít Sonicra, de a fő riválisa. Shadow-ot Gerald Robotnik hozta létre a Black Doom DNS-ének felhasználásával. Célja az volt, hogy gyógyíthatatlan halálos betegségeket fékezzen meg, pontosabban Gerald unokáját, Maria Robotnikot kellett megmentenie. Azonban születése után elfogták. Innen veheti fel a fonalat az új film.

Ezt láttad már?

A legvártabb adaptációk – Négy király játék, amiből filmsorozat lesz

 

×