Verdanskot már jó rég eltávolították a Warzone-ból, de a Modern Warfare 2 megjelenése előtt több ezer játékos követeli a visszatérését egy petícióval.

Nem is olyan rég mi is beszámoltunk arról, hogy szemmel láthatóan sok olyan Warzone játékos van, aki még a Warzone 2 előtt pörgetné a címet a régi jó Verdanskon. Ennek egyik oka talán az, hogy Caldera nem sokaknak jött be, de szerintem sokan rosszul emlékeznek Verdanskra. Ne felejtsétek el, hogy Verdansk sem volt fenékig tejfel, szóval vigyázzunk, mit kívánunk.

Ennek ellenére már egy petíció is indult, hogy Verdansk visszatérjen az 5 évadban, még a Modern Warfare II megjelenése előtt.

2021. december 8-án lehetett utoljára játszani Verdanskon. Ahogy közeledünk a Modern Warfare 2 megjelenéséhez, és a Warzone 2-höz, a CoD közösség egy része egyre inkább Verdansk visszatéréséért kampányol. Létrejött például a #BringBackVerdansk kampány, amihez még Marshmello is csatlakozott.

Most pedig egyre többen írják alá azt az online petíciót, aminek célja, hogy Verdansk visszatérjen. A cikk írásának pillanatában már több mint 15 aláírás gyűlt össze.

„Mi, a játékosok és a közösség választani akarunk, és nem kényszeríthetnek arra, hogy egy adott pályán vagy módban játsszunk” – áll a petíciót szövegében a Change.org oldalon.

„Sokan szeretjük a Modern Warfare-t, és szeretünk modern fegyverekkel játszani. Nagy csoport vagyunk, ami utálja a második világháborús fegyvereket. Nem azt kérjük, hogy távolítsák el Calderát. Egyszerűen azt, hogy adjanak választási lehetőséget. Adják vissza nekünk Verdanskot és a modern fegyvereket. Szóval kedves Activision, tiszteld és értékeld a tőlünk kapott támogatást. Hallgasd meg, amit kérünk, és ne kényszeríts minket olyan játékra, amit nem élvezünk.”

Hogy Verdansk ennek hatására visszatér-e valamilyen formában, egyelőre nem lehet tudni.

A petíciót itt tudod aláírni!

Ezt láttad már?

Ez az elfeledett Modern Warfare LMG távolra is pusztít Warzone-ban

 

×