A nagy frissítés előtt még meglepett minket a cég.

Amikor azt hihetnénk, hogy az Epic Games nem tudja meglepni a Fortnite játékosokat, mindig ránk cáfol a cég. Az egyik utolsó, eldugott titkosított fájlokban nem csak kozmetikai tárgyak, hanem hozzájuk tartozó küldetések is lapultak. A fejlesztők egy másik játékához, a Rocket League-hez kapcsolódnak az újdonságok, ám kizárólag a battle royale címben kell teljesítenünk a feladatokat. A kollaboráció kedd késő délután élesedett, a főszerepben pedig egy Creative pálya lesz.

Nézzük is a feladatokat és a jutalmak listáját!

 

Ha a játék főmenüjében, a módválasztó képernyőn nem dobná fel az RL Live Deathmatch pályát, akkor manuálisan is felkereshetjük a „8205-6994-2065” kód segítségével. Az alábbi kihívásokat kell teljesítenünk:

  • Öljünk meg 3 ellenfelet az RL Live Deathmatch pályán – Spray
  • Öljünk meg 7 ellenfelet az RL Live Deathmatch pályán – RLCS Glider
  • Sebezzünk ellenfeleinkbe 250-et az RL Live Deathmatch pályán – Emoticon
  • Sebezzünk ellenfeleinkbe 1500-at az RL Live Deathmatch pályán – Back Bling

A küldetések abszolválására körülbelül egy hetünk van, augusztus 15-én ér véget a kollaborációs móka. Szerencsére ezúttal nem csak alibi tárgyak (spray, emoticon), hanem Glider és Back Bling is a lockerben landolhat. Jövő héten érkezik a Fortnite legújabb frissítése, az Epic Games tudatosan tartogatta erre a hétre a promóciót, hiszen így kitölthetik a maradék pár napot.

Az Excel világbajnokság egy esportverseny a táblázatkezelőknek

×