Hatalmas hullámok csapkodnak az EA Sports feje felett a Pro Clubs Cross-Play funkciója miatt.

A népszerű Pro Clubs közösségi Twitter oldal, a @TheVFL_ határozott nyilatkozatot tett közzé, amely több mint 13 000 lájkot gyűjtött össze, valamint trendinggé tette a #SaveProClubs hashtaget. S tette mindezt azért, mert mint kiderült, az EA Sports eredetileg nem tervezett Cross-Play lehetőséget a Pro Clubs játékosoknak, még úgy sem, hogy egyébként egy népszerű esport is köthető hozzá.

Az EA néhány nappal később válaszolt, a Pro Clubs producere, Delaney Leatherdale az EA Top Bins Live show-jában megerősítette, hogy a cross-play nem fog megjelenni a Pro Clubs-ban a FIFA 23 megjelenésekor. Az EA azonban a Pro Clubs és a VOLTA Deep Dive Pitch Notesban közölte, hogy továbbra is arra koncentrálnak, hogy a Pro Clubs játékmódban a Cross-Playt bemutassák.

 

A Pro Clubs és a VOLTA Deep Dive Pitch Notes számos egyéb újdonságot is felfedett, amelyek mind a Pro Clubs, mind a Volta FIFA 23-as verziójához érkeznek, beleértve a „megosztó” testreszabási lehetőségeket. A Pro Clubba először érkeznek a tetoválások, valamint további frizurák és kiegészítők közül is választhatunk majd, hogy avatarunk kitűnjön a többi közül.

A játékosok tehát már azt képesek voltak elérni, hogy az EA Sports komolyan vegye a Pro Clubs Cross-Play funkcióját, ám a kanadaiak már nem tudják annyira felgyorsítani a munkálatokat, hogy ez a megjelenéskor már elérhető lehessen. Persze, ha ez azt jelenti, hogy végeredményben stabil lesz, valószínűleg a közösség is megbocsátóbb lesz velük.

Ezt olvastad már?

Vinícius mehet a kukába? – Új FUTTIES SBC a láthatáron

×