Újabb, kiváló ár-érték aránnyal rendelkező gyártót köszönthetünk. Ki is próbáltuk a California Access termékeit, amiket a Webshopban meg is vehetsz.

A California Access igazából egy Amerikában alapított cég, amit a ’80-as években egy oda emigrált lengyel üzletember alapított. Eleinte még Atari kiegészítőket árultak, aztán amikor felvásárolta őket az egyik legnagyobb lengyel hardvergyártó, a Komputronik, visszaköltöztek Lengyelországba, és PC perifériákat kezdtek gyártani.

Nézzük is, mit tud a California Access!

California Access Goliath Black Gaming Billentyűzet

Ideális azok számára, akik a legmagasabb minőségű hardvert szeretnék. A California Access első optomechanikus billentyűzete a legújabb technológiák és innovatív megoldások miatt újradefiniálja a sebesség és a pontosság fogalmát. A Goliath billentyűzet a következő lépés a profi gamer-billentyűzetek evolúciójában. Az LK Orange optomechanikus kapcsolók gyorsabb reakciót garantálnak, mint a hagyományos mechanikus kapcsolók. Ezzel a Goliath billentyűzet az egyik leggyorsabb a világon!

27 990 FT

California Access Kaiten RGB Egérpad 

Manapság egyre nagyobb teret hódítanak a nagyobb méretű egérpadok, hiszen így garantáltan nem kell aggódnunk, hogy elfogyna egerünk alatt a talaj. A California Access padja több extra tulajdonsággal is rendelkezik, az RGB világítás nem maradhatott ki, de ami még ennél is menőbb, az a beépített vezetéknélküli töltő, mellyel akár telefonunkba is életet lehelhetünk, miközben épp pörög a Valorant vagy a Fortnite.

13 490 FT

California Access Boa Gaming Fejhallgató

A fejhallgató 50 mm-es hangszórókkal rendelkezik, 110 dB dinamika- és széles frekvenciatartománnyal a kiváló minőségű hangzás érdekében. A puha szövet fülpárnák kényelmes érzést biztosítanak, és nem okoznak fájdalmat a fül környékén. A fejhallgató tökéletesen kiegyensúlyozott, a stabil, önbeálló fejpánt pedig egyenletes illeszkedést biztosít a fej teljes szélességében.

15 990 FT

California Access Moromi Gaming Egér

A Moromi egeret úgy tervezték, hogy ellenálljon a legdinamikusabb, izgalmakkal teli játékoknak is. A kompakt, robusztus kialakítása jól fekszik a kézben, az egyes alkatrészek pedig jól illeszkednek egymáshoz. A 180 cm hosszú fonott kábel aranyozott USB-csatlakozóval biztosítja a tökéletes csatlakozást a számítógéphez.

8 490 FT

Többre vágysz? A teljes kínálatért kattints >IDE<

A többi termék bemutatóját láttad már?

Ehhez nem kell clickbait – California Access termékek már Magyarországon is

 

 

https://leet.hu/california-access/

×