Egyre több kiadatlan tartalmat találnak a leakerek.

Az elmúlt hónapokban több Rainbow Six Siege Elite skin is felbukkant a különféle közösségi csatornákon, legyen szó Telegramról, Discordról vagy épp Twitterről. A Yakuza ihletésű Echo csomag lehet a legérdekesebb, hiszen magát a kollaborációt sem leplezte még le a Ubisoft. Júliusban Castle került a középpontba, az akkori videóból kiderülhetett, hogy a skint ezúttal is egy külsős behatás, a The Wire sorozat inspirálta. Úgy tűnik a fejlesztők egyre több együttműködésre nyitottak.

Kiderült az is, hogy ki kapja a következő Elite skint!

Warden: "Aruba, Jamaica, ooh, I wanna take ya Bermuda, Bahama, come on pretty mama" from Rainbow6

Most, hogy a közösség egészen kibékült az érkező animációkkal, a designer csapat ismét a komolytalanság felé vette az irányt a fenti mozdulatsor képében. Meglepő módon rengeteg upvote és dicsérő komment követte a leaket, úgy tűnik a Ubisoft valamibe nagyon beletalált. Warden egy kis tengerparti bambuszbódé mellett készít el egy koktélt, így garantált bulihangulatba hozhatja majd az Operatorokat.

A fejlesztők tarsolyában még rengeteg Elite skint találhatunk, így szinte lehetetlen megjósolni, hogy Warden csomagja mikor debütálhat még a játékban. A fenti két skin mellett még Iana és a NieR: Automata közös együttműködéséről sem szabad megfeledkeznünk, mely szintén már hónapok óta a fájlokban pihen. Azt azért biztosra vehetjük, hogy még a Year 7-es szakaszban megvásárolhatjuk a bejegyzésben felsorolt kozmetikai tárgyakat, ám a pontos időpontot talán még a Ubisoftnál sem tudják.

Nem kamu: a CS:GO játékosok a kőkorszak óta gyilkolják egymást

×