Gyümölcsrajongóknak különösen kötelező.

Múlt héten sem került át a Fortnite legutóbbi frissítése a Staging szerverekre, ahogy arra számítani is lehetett. Az Epic Games továbbra is a nyári szünetet élvezi, így a következő update csomagra egészen jövő hét keddig-szerdáig kell várnunk. A titkosított csomagok elfogytak, így nagy meglepetést papíron már nem okozhat a cég.

A korábban kibányászott skinek közül már csak egyet nem adott ki fejlesztői gárda hétfő estig, pedig a közösségből rengetegen várják már. Nem is véletlenül, a skin az anime outfitekhez hasonló textúrázást kapott, illetve a csákánya sem mindennapi.

Nézzünk is egy kis gameplayt Belle Berry-ról!

"Belle Berry" is the only unreleased skin left from the update. So here’s some gameplay of her and her pretty cool pickaxe. Via: (@InTheShadeYT) from FortniteLeaks

 

A Berry név ezúttal sem véletlen, többször is visszatérő motívum a szettben. A Back Blinget is a gyümölcs ihlette, míg a buzogány animációt kapott „csákány” végén is azt találhatjuk meg. A Bundle egy wrapet is tartalmazni fog, így a játék minden elemében visszaköszönthet a tematika. Az előzetes várakozások alapján V-bucks-ból megvásárolható csomagról beszélhetünk, így papíron nem feltétlenül kell valódi pénzt a játékra költenünk.

A megjelenés időpontja és a pontos V-bucks árcédula továbbra is ismeretlen, a legtöbb adatbányász és tartalomgyártó kedd hajnal és vasárnap közé teszi ezt. Papíron ez stimmelhet, ám láttunk már olyat az Epic Games-től, hogy másfél évig visszatartottak egy-egy csomagot vagy különlegesebb outfitet.

Szuper Mária, Tömb Raider? – Íme a leggázabb videójátékos merchek

×