A FIFA 22 hamarosan az utolsókat rúgja, épp ezért a FUTTIES Batch 3 tartalomfrissítése egy kis életet tudott végre csempészni a szürke játékmenetbe.

A FIFA 22 hamarosan az utolsókat rúgja, épp ezért a FUTTIES Batch 3 tartalomfrissítése egy kis életet tudott végre csempészni a szürke játékmenetbe. Visszatértek a legjobb TOTS, illetve Shapeshifters lapok a csomagokba, így az In-Form és TOTS kritériumokkal ellátott SBC-k árai már nem az egekben állnak, hanem szinte bárki számára elérhetők.

Viszont az EA Sports bevett szokása, hogy túlárazza a Moments kirakósokat. Teszik ezt a hétről-hétre megújuló 93+ Moments Pickkel, valamint a garantált SBC-kkel is. Ronaldinho lapja például vállalhatatlanul drága lett, pláne úgy, hogy a játék ezen szakaszában már temérdek olcsóbb alternatívával lehet találkozni. Tény, a brazil legendából csak egy van, így ha feltétlenül vele szeretnénk randalírozni, más opciónk nincsen.

Ugyan ez igaz Pelére is, a brazil ikonra, aki sokak szerint a futballtörténelem valaha volt legjobb játékosa. Ezt a kanadaiak is egy 99-es Moments lappal szimbolizálták, amit most bárki megszerezhet magának, hála egy közelgő új SBC-nek.

 

Nem tudni, hogy mennyibe fog kerülni a lap, de biztosan nem lesz olcsó, pláne egy röhejes FUTTIES Mendy-blama után. Milliókkal érdemes számolni, s legalább 18-20 Squaddal.

Ezt olvastad már?

FIFA: Dortmundi duóval dobhatjuk fel klubunkat péntek estétől

×