Továbbra sem apadnak a leakek.

Az elmúlt hetekben többször felmerült DataCluster – Zer0Bytes neve a Rainbow Six Siege hírekben. Nem véletlenül, hiszen a veterán adatbányászt a Ubisoftnak sikerült magára haragítania, így olyan leakeket is napvilágra hoz, melyet alapesetben nem biztos, hogy megtenne. Pár napja láthattunk már egy screenshotot és egy felülnézeti képet a Y7S4 új pályájáról. Ezúttal pedig úgy tűnik, hogy körbe is járhatjuk annak előzetes változatát, szintén a fenti adatbányásznak köszönhetően. Nem igazán lennénk a Ubisoft helyében, úgy tűnik, hogy többet ártott ez a lépés, mint amennyit nyertek vele.

Nézzünk is körbe a Y7S4-ben érkező újdonság „béta” verziójában!

Gameplay of the season 4 map, looks interesting from Rainbow6

Egy négy perces videó formájában ismerhetjük meg közelebbről az újdonságot. Jól látszódik, hogy néhány helyszín és textúra tökéletesen ki van már dolgozva, ám rengeteg félkész elemet is felfedezhetünk. Nem véletlenül csúsztatták a Ubisoft programozói az eredeti Season 3 terv helyett Season 4-re a mapot, így nagy eséllyel a fenti állapotokhoz képest több változásra, átalakításra is számíthatunk az elkövetkezendő időszakban.

Remélhetőleg a Ubisoftnak és ZeroBytes-nak sikerül elsimítania a nézeteltérést. Bármennyire is jónak tűnnek szivárogtatások, közben teljesen megölik a meglepetés erejét, így a felhasználók számára nem sok újdonság marad egy-egy frissítés után. A Year 7-re különösen igaz ez, meglepően sok félkész fájlt pakol a Ubisoft a Rainbow Six Siege frissítéseibe, így tálcán kínálja a lehetőséget a leakereknek.

Borítókép: YouTube

Figyelem: Ezeket a modelleket offolja az Apple – Javítás sem lesz

https://leet.hu/california-access/

×