Valaki screenshotokat fogott a jövő héten megjelenő verzióból, és nem félt használni! Képek a beállításokról, felhőkarcolókról és nagyvárosi környezetekről!

Póki végre megvillantotta magát monitoron is: képek szivárogtak ki a jövő héten érkező Spider-Man Remastered-ből, és a PCGamer szerint nem is okoznak csalódást. Nem vitatkozunk:

Forrás: cstwk / Reddit

A grafikai lehetőségek elég jónak tűnnek, a látómező (bár a redditezők ultraszéles monitoron szemléltetik) korrekt és kikapcsolhatunk majd olyan zavaró tényezőket, mint a bevillanás, a krómos torzítás, a mozgások elmosodása, vagy a vignettálás.

 

Az alapértelmezett billentyűparancsok kicsit furcsák, de a hálón lengés miatt a legtöbben valószínűleg úgyis kontrollerrel esnek neki – ha mégsem, még mindig ki lehet találni rá valami kényelmesebb kiosztást.

Forrás: TheHeeper55 / Reddit

Ultimate Ray Tracing beállítások mellett

elvileg elég lesz neki GeForce RTX 3080, vagy AMD Radeon RX 6950 XT és 32GB RAM, de kiderül a vallatásánál – már csak néhány nap…

A Playstation-re készült game PC-verziója kezdetben okozott némi zűrt: a Valve a világ számos régiójában, például Ausztráliában, Izraelban, Norvégiában és Lengyelországban az előrendelés megújítását kérte azoktól, akik kifizették a játékot, mert drágábban kapták, mint kellett volna.

Forrás: TheHeeper55 / Reddit

Most viszont már semmi sem akadályozhatja meg (reméljük), hogy a Remastered időben, augusztus 12-én megjelenjen Steam-en és az Epic Games Store-ban.

Tudj meg többet a gépigényről, ITT:

Ilyen vas kell a Spider-Man PC Remasteredhez, és ennyivel tud többet

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×