Gyorsan búcsút kellett vennünk a skin-től, ami akkora nyúlás volt, mint ide a Rebirth Island, de az Activision nem sokat vesződött a magyarázattal…

Egy grafikus felháborodása után kellett törölni a Floof Fury skin-t a Warzone-ból, mivel kiderült, hogy az Activision plagizálta azt, egy az Artstation-ön 2019-ben megjelent koncepció alapján.

Forrás: Activision?! Nem. SAILLIN

Saillin a Twitter-oldalán ugatta le őket a TELJESEN EGYÉRTELMŰ plágiumért:

 

A Dexerto azt írja, hogy az Activision egyszerűen kidobta a Season 4 Reloaded-ban megjelent skin-t, miután annak készítője jelezte: az ő Loyal Samoyed névre keresztelt grafikájának egyértelmű mása, így

magyarázatot, vagy kompenzációt vár a stúdiótól.

Egyiket sem kapta meg, és személyesen tőle még bocsánatot sem kértek, csak kiadtak egy közleményt, amiben beismerik a hibát, és közlik: bármennyire szeretik a Loyal Samoyed-et, eltávolítják a játékból.

Elnézést kérünk a ballépésért

– fűzték még hozzá, meg sem említve Saillin-t.

A művész jelezte: maga is rajongója a Call of Duty-nak (nem véletlenül tervezett hobbiból skin-eket hozzá), ezért különösen nagy csalódás számára, hogy szó nélkül elvitték a concept-et. Nem igazán lehet vitatni az álláspontját, hiszen irritáló, hogy az Activision csak ráteszi a mancsát egy ötletre, aztán nyalogatja a saját a tökeit, de arra már nem hajlandó, hogy legalább utólag fizessen a szellemi tulajdonért. Szerintük Saillin-nek csendben örülnie kellett volna, hogy kegyeskedtek felfigyelni a munkájára. És szerinted?

Na, azért néhány WZ-tipp nélkül nem engedünk el:

Ezek a legjobb Long Range választások a 3 Warzone szigetre

 

https://leet.hu/jbl-bt/

×